Copaci rupți în două pe Bvd. ”Știrbei Vodă” și ”Dacia”

Copaci rupți în două pe Bvd. ”Știrbei Vodă” și ”Dacia”

12.671
30
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Mai mulți copaci plantați de angajații RAADPFL Craiova, anul trecut, au fost găsiți rupți în această dimineață. Arborii, din speciile frasin, stejar roșu și platan, au fost distruși în cursul nopții, iar conducerea regiei spune că a făcut plângere la poliție. Nu este pentru prima dată când copacii sau florile plantate de autorități sunt găsite smulse ori rupte. Copaci rupti 2

 

În urmă cu ceva vreme, am găsit zeci de pomi rupți pe Bulevardul Dacia, platani și stejari roșii, pe care îi plantaserăm cu ajutorului Clubului Rotary, cei care i-a donat. Pe Bulevardul Știrbei Vodă am găsit, azi-dimineață, trei frasini rupți. Erau plantați din primăvara anului trecut. E muncă în zadar… Nu știm ce să mai facem. Am tot făcut reclamații la poliție, dar degeaba. Am făcut și acum”, se plânge Aurelia Filip, directorul RAADPFL Craiova.

 

Cetățenii sunt rugați să anunțe autoritățile în cazul în care observă persoane care distrug copacii sau spațiile verzi!



30 COMENTARII

  1. #21

    Pai multi habar nu au unde e bulevardul ala….

  2. #22

    Mo…..de unde educatie in zona respectivă…ca daca aduni anii de scoala de la toți membrii unei familii din zona respectivă , cu greu de strang 5!

  3. #23

    Exista toate sansele sa ai dreptate

  4. #24

    Ce a refacut Olguta?Olguta Spaguta a taiat copaci sanatosi cu o vechime de zeci de ani din Parcul Romanescu,ai uitat de parculetul de la Teatrul National care a fost distrus si acum sunt betoane..Aranjamentele alea florale de care zici sunt facute sa umfle buzunarele clientelei politice a Olgutei. Craiova nu are nevoie de Lalele care tin doua luni ,nu avem nevoie de ornamente cu Delfini ,Caluti sau alte aiureli in sensul giratoriu.Craiova nu are cum sa fie altfel daca este condusa de un om corupt si care incalca legea cand vrea ea.

  5. #25

    Daca n-ar fi omul, animalele ar fi proliferat super bine…scuze, vorbesc prea elevat pentru tine Tony Blajinul? Idiotule, daca nu ar fi omul sa ucida natura, aceasta s-ar dezvolta bine-mersi. De ce am ajuns sa avem specii protejate? Cred ca natura e de vina

  6. #26
    Newcomer
    Data de inscriere
     04-01-2014
    Mesaje
    24

    NU SE RESPECTA LEGEA! LE ESTE FRICA POLITAILOR DE TIGANI! ASTA ESTE ROMANIA NOASTRA, O REZERVATIE DE TIGANI SI POLITAI DE CACAT! VA ROG, plantati voi un pom!

  7. #27
    Oldtimer
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    1428

    E o zona plina de tigani … ce e atat de greu … se pot monta totusi niste camere ….

  8. #28

    Suntem o țară de animale și prosti și oligofreni alte cuvinte mai frumoase nu pot găsi pe unde merg în afara tarii le spun tuturor că suntem conduși de animale boi și vaci

  9. #29

    Aceste bestii care nu au loc de acestii pomii ar trebuiisa li se taie degetele

  10. #30

    Unde sunt acei functionarii publici acum???

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.