Consilierii locali au votat, în unanimitate, gratuităţile pe RAT

Consilierii locali au votat, în unanimitate, gratuităţile pe RAT

332
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 Pensionarii cu pensii mai mici de 1000 de lei noi vor circula gratuit pe mijloacele de transport ale RAT Craiova, după ce consiliul local a adoptat astăzi proiectul de hotărâre care stabileşte subvenţionţii la transport pentru mai multe categorii de craioveni.

 

Pensionarii aflaţi sub plafonul de 1000 de lei noi vor avea acces în autobuzele şi tramvaiele RAT Craiova în baza buletinului şi a cuponului de pensie. Cei cu pensii mai mari beneficază de abonamente subvenţionate cu 50 la sută din valoare de către municipalitate.

O subvenţie de 50 la sută din valoarea abonamentului este prevăzută şi pentru elevi şi studenţi, aceştia având însă acces doar la abonamente pe un singur traseu al Regiei Autonome de Transport Craiova.

 

Sursa: oradedolj.ro



3 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     10-12-2007
    Mesaje
    340

    Rusine!

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     05-03-2006
    Locatie
     living in cyberspace
    Mesaje
    251

    ok, si familiile care au copii si se intretin cu salariul minim pe economie? sau angajatii care castiga 500-600 ron?

  3. #3
    g0d
    di'hor
    Data de inscriere
     16-03-2011
    Mesaje
    413

    E o aberatie tipica, nu zic ca pensionarii o duc bine, dar cum a zis si cineva mai sus, era mai important sa dea gratuitate pentru someri sau persoane active care nu au bani dar au nevoie sa se deplaseze si au venituri foarte mici, sunt o gramada in situatia asta. Si la pensionari, sa le dea sa zicem 30 de calatorii gratuite pe luna, am auzit pe multi ca nu au loc in transportul public de pensionari care se plimba de plictiseala pentru ca e gratis.

    Hint: in iunie sunt alegeri locale, de aici vine unanimitatea. Populism de 2 bani, pensionarii se stie ca voteaza masiv si acu’ le dau pomeni ca sa uite ultimii 4 ani .

    Venind din tAƒrA¢murile exotice ale rA¢ului Olt, oltenii sunt un popor mistic AŸi misterios ce au reuAŸit sAƒ ridice semeA£e sate doar din praf AŸi balegAƒ. Ingeniozitatea acestei specii de om este cunoscutAƒ AŸi temutAƒ A®n toatAƒ lumea, olteanul obiAŸnuit fiind A®n stare sAƒ construiascAƒ orice din orice, atA¢ta timp cA¢t operaA£iunea nu necesitAƒ prea multAƒ muncAƒ.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.