Focuri de armă pentru reținerea unui tânăr de 18 ani, prins a...

Focuri de armă pentru reținerea unui tânăr de 18 ani, prins a 7-a oară conducând fără permis

23.508
32
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Viorel Ionescu are 18 ani, este din comuna Plenița și, de câteva zile, și-a cumpărat un autoturism BMW. Și cum îi șade bine unui posesor de mașină nouă, o scoate la plimbare, nu înainte de a bea și câteva pahare în cinstea noii achiziții. Dar, Viorel din Plenița nu (mai) are permis de conducere. În schimb, are ”experiență” cu Poliția Rutieră care l-a mai prins conducând, deși are permisul suspendat, de nu mai puțin de șase ori. 

 

Viorel Ionescu, un licean de 18 ani din Plenița, a pus, ieri de dimineață, pe jar Secţia 7 Poliţie Rurală Pleniţa. Un echipaj i-a făcut semnal regulamentar de oprire după ce l-a observat la volanul unei mașini, iar polițiștii cunoşteau faptul că ar conduce autoturismul având dreptul de conducere suspendat.

 

Dar, Viorel nu a oprit la semnalul polițiştilor și a continuat deplasarea, astfel că oamenii legii au procedat la urmărirea vehicului, totodată somând șoferul să oprească. La un moment dat, acesta a abandonat mașina şi a fugit. Un agent de poliție a scos pistolul din dotare și a tras patru focuri de avertisment în plan vertical, astfel reușindu-se prinderea și imobilizarea suspectului.

 

Tânărul de 18 ani a fost testat cu aparatul etilotest și a rezultat o concentraţie de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la Spitalul Băilești unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal, iar în urma analizării probatoriului de procurorul care supraveghează urmărirea penală s-a dispus reunirea cauzei cu alte două dosare în care era cercetat pentru săvârșirea a şase infracţiuni la regimul circulaţiei – fapte comise între mai 2015- septembrie 2016, dintre care refuz recoltare probe, conducere fără permis, conducere auto neînmatriculat – şi reținerea celui în cauză pe o perioadă de 24 de ore.

 

Viorel Ionescu a fost introdus de polițiști în arestul inspectoratului, urmând ca astăzi să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Foto: arhivă



32 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     06-01-2014
    Mesaje
    114

    . . . .sa punem pariu ca va fi cercetat in stare de libertate? ca doar conducere sub influienta alcoolului, fara permis si sustragere de la recoltare probe biologice si refuz de oprire la semnalul agentilor de politie, nu reprezinta un real pericol social

  2. #2

    A 8 oara e cu noroc Poate omoara pe cineva

  3. #3

    Sa-l mai lase domni procurori ca poate moare si vreun polițist in fuga după betivi ăștia

  4. #4
    Junior
    Data de inscriere
     07-01-2007
    Mesaje
    75

    intr-un an a luat permisu, a ramas fara el..si l-au prins de 6 ori…

  5. #5
  6. #6
  7. #7

    Păi dacă până acum, la 18 ani, l-au prins de 7 ori fără, zic să îi dea drumul, băiatul poate ar vreo misiune să omoare pe cineva, să-l lase liber până îi iese.

  8. #8
  9. #9

    nenorocitul asta merita impuscat

  10. #10
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5920

    Ce retardat de om..

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  11. #11
    0-day Member
    Data de inscriere
     24-08-2010
    Mesaje
    3

    „pentru săvârșirea a şase infracţiuni la regimul circulaţiei – fapte comise între mai 2015- septembrie 2016, dintre care refuz recoltare probe, conducere fără permis, conducere auto neînmatriculat”

    Asta nu înseamnă că a fost prins de 7 ori fără permis ) ce titluri puneți și voi frate

  12. #12

    Eu zic sa ii dea drumu poate se întâlneste la un sprit cu base sau cu mutulescu si ii conduce acasă

  13. #13

    Pînă la 100 nu se pune . Omoară el pe cineva pînă la urmă

  14. #14

    Lasati l liber! Sa l prindeti si a 8 a oara!

  15. #15

    Da sa faca puscarie sa nu mai puna in veci mina pe masina fara permis 10 ani sa stea la mititica sa se sature de condus….aude cine trebuie ??????

  16. #16

    Futu ti rasa in gura..ma-ta merita impuscata!!

  17. #17

    Vai de poliția română!!!!!!?

  18. #18
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3962

    IAR DOAMNE CATA PROSTIE ESTE IN TARA ASTA.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  19. #19

    Polițiști își fac datoria ii prind si procurori le dau drumul ar trebui si procurori care le dau drumul arestati

  20. #20

    SA LE FIE RUSINE PT CA NU L-AU ARESTAT SI CONDAMNAT DE PRIMA DATA ! CE ASTEPTAU SA OMOARE VRE-UN NEVINOVAT ?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.