Șapte migranți irakieni s-au înecat în Dunăre când incercau să ajungă în...

Șapte migranți irakieni s-au înecat în Dunăre când incercau să ajungă în România

11.929
53
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cadavrele a doi imigranți de origine irakiană au fost deja descoperite la granița Bulgariei cu România, în vreme ce alți cinci sunt dați dispăruți de autoritățile din Sofia. Cele șapte persoane încercau să treacă în România cu ajutorul a două bărci, însă una s-ar fi scufundat.

 

Autoritățile caută la această oră doi băieți, două fete și un bărbat. Din primele informații, localnicii din satul Arcear au anunțat autoritățile, după ce au văzut patru persoane pe insula Dobrina.

 

Se pare că migranții, care nu aveau documente, ar fi plătit un intermediar să îi aducă în România cu două bărci, dar una s-a scufundat.

 

Revenim!

Foto: arhivă



53 COMENTARII

  1. #41

    Acu 26-27 de ani daca i-ai fi spus cuiva ca vor incerca unii sa treaca Dunarea la noi te trimiteau la nebuni.

  2. #42
  3. #43

    Fatima Fatty Mai fato, astia de au facut scoala si sunt doctori nu muncesc aici? sau si astia sunt „afaceristi” sau shaormari ca altii. Daca a fi medic, doctor sau mai stiu eu ce in domeniul medical, inseamna ca esti afacerist, inseamna ca… Inca odata te intreb, de unde esti ? ca Romania avea trupe in Irak si Afganistan, vad ca tu pui palma la Sirieni. Daca esti din Siria, ce treaba au trupele noastre ? eu zic sa nu te mai ambalezi, si sa zici ms. ca v-a adoptat o tara, pe parintii tai in primul rand, altfel mureati de foame, sau nu mai existati pur si simplu daca ramaneati la voi acolo de unde sunteti.

  4. #44

    Romania are trupe in Syria si Irak la ora actual! Iar Doctor care vine la spital avut farmacie ) Sau restaurant Sau salon sau parfumu sau magazin. NU trait nici unu din ban de la stat! NU venit nici unu stat Pe ajutor cum facut voi in Europa! Asa ca inainte de plans vedeti nasul vostru! ARMATA Roman omorat copii la Irak si Syria, dat dulciuri si folosit scut uman! Inainte ca cineva spus afara din Tara mea, afara voi din tarile nostru! Afara voi din Dubai, Quwait, Bahrain,Qatar! Afara din Egypt, Marocco,Algeria… La fel spus si noi de voi, ca toti hot, femeie stricat la boulevard , cersit si needucat! Cine oare sta Mai Prost? Voi invadat tarile noastre si femei voastre vrut barbat Arab ) toate fugit de barbat Roman alcoholic , violator… Deci NU aruncat cu gunoi ca al tau Mai mare!

  5. #45

    Mda au platit 10.000 $ de persoana si tot au crapat. Cativa erau copii. Cat de cretin sa fi sa te bucuri ca au murit niste copii? Pe de alta parte ce plm v-au facut voua irakienii?

  6. #46

    Fatima Fatty De oameni inteligenți ca ei avem nevoie,nu de teroriști kamikaze…

  7. #47

    de frica cand au auzit unde au ajuns

  8. #48

    De ce n-ai ramas fato acolo, sau tactu cu ma-ta ? Sau cumva tactu a venit aici si s-a insurat cu romance ? Eu zic sa pleci in Germania, Franta, sau alte tari daca romanii sunt dati dracu si va omoara, ce cauti sa stai in tara noastra daca nu e bine si n ne suferiti? plecati de aici si rezolvati problema. Sau dai fuga la tine in Siria, Gaza, sau de unde esti sa mori de foame acolo, sa dea aia cu ghiuleaua in voi, de ce nu plecati daca in Romania nu e bine? shaormari de doi lei ce sunteti, mari afaceristi midlle east-ul asta, face un cotet prin oras luat cu spaga de la primarie, vinde toate rahaturile acolo, si zic ca fac afacerii in romania ei. OMG !!!

  9. #49

    ,,Râul, ramul îmi e prieten numai mie ” ce sadice versuri

  10. #50

    Da poti in plt sa iei vreo 500 acasă la tine , să îi iubesti, să îi ocrotesti, să le dai casa, masă, un pat cald si televizor că oamenii nu muncesc. Si era să uit să treci si la islam că ei nu pot trai cu un infidel sub acelasi acoperis, chiar dacă acoperișul e al tău

  11. #51
  12. #52

    Sa stea la ei, sa-i in rahati de tigani

  13. #53
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5974

    La cat mai multi inecati. NU avem nevoie de ei. Si asa avem noi scursurile noastre. Invazie mohamedana ne mai lipseste.

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.