Bărbat ucis de rottweiler, la Făcăi

Bărbat ucis de rottweiler, la Făcăi

35.939
52
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Un bărbat în vârstă de 58 de ani, din Giurgița, a fost omorât, aseară, de câinele său rottweiler. Bărbatul a fost găsit într-o baltă de sânge, în curtea sa din Făcăi, unde locuia cu chirie. Acolo se afla și câinele, agresiv, care nu permitea accesul altor persoane. Pentru a putea ajunge la victimă, animalul a fost ucis de un vânător.

 

Polițiștii craioveni au fost sesizați, aseară, prin 112, de o femeie, că, în curtea imobilului, se află o persoană decedată în urma unui atac canin. Bărbatul ar fi consumat alcool, iar câinele, pe care el îl crescuse și îngrijise de mic, l-a atacat. „În curtea imobilului a fost identificat un câine de talie mare, agresiv, care nu permitea accesul altor persoane, iar în apropierea sa, pe sol, se afla un bărbat, care prezenta urmele unei mușcături la nivelul gâtului, fără a mai avea semne vitale. Pentru pătrunderea echipelor de intervenție a fost solicitată prezența unui vânător autorizat, care a executat 3 focuri de armă, folosind muniție cu alice, reușind uciderea câinelui“, a precizat Amelia Barbu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.

 

În urma verificărilor, s-a stabilit că Ilie P., de 58 de ani, domiciliat în comuna Giurgița, Dolj locuia cu chirie în Craiova, de aproximativ 7 ani, iar câinele care l-a atacat îi aparținea. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului nr.2 în vederea efectuării necropsiei, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Poliția continuă cercetările pentru a afla care au fost împrejurările în care a avut loc evenimentul.



52 COMENTARII

  1. #41

    Am rottweiler și știu ce înseamnă această rasă, nu este nici pe departe așa cum o descriu unii! A mea are în jur de 60 de kilograme, dar evită să sară la cățeii de 3 kg ce o latră pe stradă…

  2. #42

    Sunt plimbați si pe trotuare, în oraș, fără botnita. Ce face politia locala ? Se plâng că nu au bani la buget ? Ia să intre în ăștia cu câini periculoși fără botniță, în aia care arunca chiștoace si gunoi pe strada, în tocatorii de seminte etc Si în străinătate tot cu amenzi au fost liniștiți….si ce amenzi au aia !

  3. #43
    Newcomer
    Data de inscriere
     03-09-2006
    Mesaje
    44

    vânător autorizat, care a executat 3 focuri de armă, folosind muniție cu alice, reușind uciderea câinelui

    o metoda mai rapida si mai putin barbara nu gaseau in 2016 ?
    nu avem pusti cu glont normal care sa rezolve problema cu un foc ?

  4. #44

    E ceva normal
    Era beat si a bătut câinele
    Ce ma bucur !!!!!

  5. #45

    A fost bătut câinele si stăpânul era beat
    Ce ma bucur ,țărani împuțiti

  6. #46

    Bai Craiova forum schimba titlul ala
    Bărbat beat a lovit câinele si a fost atacat!!!exact Asa

  7. #47
  8. #48
    Fan Gutza jy Salam
    Data de inscriere
     20-10-2006
    Mesaje
    6235

    Iar isi batu joc autoarea de acest articol si dezinformeaza lumea, e aceeasi cu autoutilitara si de fapt era tir.

  9. #49
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     29-01-2006
    Mesaje
    1019

    rot sunt caini foarte inteligenti, e prima data cand aud ca un asemnea caine sa-si omoare stapanul, wtf ?|!

    Lupii sunt mai slabi si mai mici decat elefantii sau leii,insa nu vei vedea niciodata un lup dansand la circ.
  10. #50

    Sorin Ditoiu e bine sa vorbesti daca ai ceva valoros de zis, e pacat sa vorbesti in necunostinta de cauza, te faci de ras! s a deschis dosar penal pt ca exista posibilitatea ca o persoana sa fie vinovata de aceasta intamplare, poate X a asmutit cainele spre decedat, poate ca X a drogat cainele cu intentie! sunt niste ipoteze ce trebuie verificate! Nu mai scrie cu rea intentie si cu impresia ca esti atotstiutor , pentru ca nu stii nici macare 1% din legislatia asta pe care tu iti permiti sa o blamezi ! un dosar nu se face ” pe o persoana” !! un dosar se deschide pt a se face cercetari cu privire la o fapta! ulterior , daca se dovedeste ca o fapta a fost savarsita de o persoana se ajunge la o calitate de suspect ! e dezamagitor ca nu esti singurul care, in necunostinta de cauza, blameaza institutii fara retinere! e lipsa de caracter si educatie sa. te angajezi cu rea credinta intr o discutie fara sa stapanesti cunostinte de baza! mai pune mana pe o carte si dupa aceea vei avea un cuvant de zis !

  11. #51
    Junior
    Data de inscriere
     22-10-2011
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    69

    (în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.) Ii fac cainelui sau mortului dosar penal…

  12. #52

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.