Fugar condamnat pentru viol depistat de polițiștii dolejni

Fugar condamnat pentru viol depistat de polițiștii dolejni

6.383
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Un bărbat din Olt, căutat de poliție după ce a fost condamnat la 7 ani pentru viol a fost depistat ieri la o stână din Dăbuleni. Marian Nițu, în vârstă de 40 de ani, a violat de două ori fetița concubinei sale. Fata în vârstă de 12 ani l-a dat pe mâna poliției și după mai bine de un an de proces bărbatul a fost condamnat defintiv la 7 ani de închisoare. Înaine de a se pronunța sentința Nițu a fugit din localitatea de domiciliu. „În cursul zilei de ieri, 22.09.2016, în urma activităților specifice desfășurate, polițiștii Serviciului Investigații Criminale și Poliției Dăbuleni, l-au depistat pe bărbatul. Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova“, a declarat Alin Apostol, purtător de cuvânt IPJ Dolj. 



4 COMENTARII

  1. #1

    Foarte puțin pentru un viol de acest gen. E pedofil și când țara e plină de asemenea nenorociți…7 ani din care va executa…vreo 5. Iese și va căuta să violeze iar copii.

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    4009

    S-A FACUT CIOBAN

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4679

    Poate i se intampla si lui acolo unde merge.

  4. #4
    0-day Member
    Data de inscriere
     24-09-2016
    Mesaje
    3

    Interesant ca pe neica nimeni astia fara nici un dumnezeu repede ai mai gaseste politia romana, dar mari mafioti care dispar cu zecile de milioane stau nestingheriti cu burtile la soare pe nu stiu unde, si acolo nu suntem instare sa-i prindem. Prindem doar pe cine vrem, asta e politica in Romania, si pe trepadusi ca asta imediat il judecasi condamna, la altii nici nu se incep urmaririle penale si se caca pe ei ani de zile si nu fac nimic, desi au zeci de dosare cu fapte concludente. Asta este tara de mafioti in care traim.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.