Craiova: Rutiera a ieșit la amendat șoferii care parchează neregulamentar

Craiova: Rutiera a ieșit la amendat șoferii care parchează neregulamentar

7.580
34
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Polițiștii Biroului Rutier Craiova au organizat, ieri, în oraș, o acţiune pentru depistarea conducătorilor auto care opresc neregulamentar autovehiculele, afectând astfel fluența traficului rutier. Asta în condițiile în care orașul este sufocat de mașini parcate în locuri interzise ca urmare a scoaterii în afara legii a operațiunilor de ridicări auto.  

 

Potrivit datelor Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, în cadrul acțiunii, oamenii legii au aplicat 94 de sancțiuni, în valoare de peste 8.000 lei. Dintre acestea, 67 de amenzi au fost aplicate unor conducători auto care au oprit neregulamentar autovehiculele.

Foto: arhivă



34 COMENTARII

  1. #1
  2. #2

    Acest tip de acțiune ar trebui făcută in permanență. Non-stop. Clienți sunt destui. S-ar aduce sume frumușele la buget.

  3. #3

    Si, cumva, este ceva atât de revoluționar si spectaculos faptul că își fac treaba încât e nevoie de articole on-line si alte mijloace de transpunere în mass-media a acestor fapte absolut remarcabile făcute de domnii de la circulație? Felicitări lor, acest demers ar trebui făcut zilnic, nu numai atunci când est deranjată o personalitate a orașului Craiova de faptul că nu mai are loc sa parcheze ilegal din cauza numărului mare de autoturisme care i-au luat ,, fața”… Oraș de cqcqt, jur!

  4. #4

    Inca o data se confirma faptul ca „Locala” nu isi face treaba si e „platita” absolut degeaba!

  5. #5

    Ia-o mai ușor! Daca ai lua amenda zilnic, nu ai mai zice asa ! Nu e vina șoferilor ca nu sunt locuri de parcare!

  6. #6

    Sunt locuri de parcare suficiente în parcare subterana

  7. #7

    În cazul în care nu se găsește loc de parcare in proximitatea locului în care dorești să stationezi, mergi mai departe, dacă nici așa nu există posibilitatea de a se rezolva problema, mersul pe bicicleta si transportul în comun nu au omorât pe nimeni. 2 ani de zile am parcat mașina în centru si pot sa spun ca a existat cel puțin un loc ee parcare unde să pot intra si eu… So…

  8. #8

    Dar poti merge tu cu transportul in comun! Sunt multi oameni care traversează orașul zilnic de câteva ori pe zi. Nu cred ca le arde de bicicleta. Plus ca depinde de job-ul pe care il ai, nu cred ca îmbrăcat pe costum si cu servieta iti vine sa pedalezi agale prin oraș! Cât despre transportul in comun, personal pot spune ca sunt sătulă sa ma cert cu toti pensionarii pentru un loc, pe care eu il plătesc si ei merg gratis!

  9. #9

    opinia ta este perfect respectata, nimeni nu incearca sa te forteze sa faci o alegere pe care nu ti-o doresti, dar sa sti, am mers foarte frumos pe bicicleta cu un costum pe mine si nu mi-a scazut stima de sine si nu am nevoie sa ma cert cu pensionarii pentru un loc in autobuz pentru ca pot calatori linistit in picioare . Este un fel de a spune… Sunt pregatit sa imi sacrific locul meu de parcare pentru a parca cineva care are cu adevarat nevoie de acel loc atunci cand merg cu autobuzul sau cu bicicleta… Cumva, trebuie sa fim solidari unii cu ceilalti, iar din cate imi aduc eu aminte, in Brasov nu exista niciun loc de parcare in oras unde sa nu se plateasca si in Londra se plateste taxa de aglomeratie, iar pentru a intra in oras, nu conteaza daca p[archezi sau nu, trebuie sa platesti, iar noi facem gura mare si luptam pentru locurile de parcare in conditiile in care suntem numarul 1 la somaj si alcoolism din romania si, daca nu ma insel, a 5-a zona ca si saracie din sud-estul Europei?

  10. #10

    BRAVOOO!!!Parcarea subterană e goală ! Nu se pot deplasa câteva sute de metri pe jos !!

  11. #11

    Ca în filmele cu proştii . Cum dai amendă daca nu ai amenajat locuri de parcare pentru toate maşinile înmatriculate că de aceea liați o grămadă de taxe . Faceți parcari în toate cartierele pentru toate masinile existente si dupa vorbiti de amenzi. Cum se pot da amenzi pe ceva ce se vinde si nu i se asigura nimic si i se mai cer si o grămada de taxe impozite asigurari dar nu i se ofera macar un amarat de loc de parcare . Eu nu am masina dar mi se pare ca e bataie de joc la adresa celor care platesc o gramada de bani aiurea si pe deasupra mai sant si amendati aiurea . Primariile ar trebui amendate ca nu asigura nimic . Dar e romania si întalegem ca un om nu trebuie decat dezbracat el trebuie si jupuit .

  12. #12
  13. #13

    Chiar daca ar fi locuri de parcare,bizonii din orasul asta nu au nicio treaba cu regulie si respectarea participantilor la trafic…
    Pe orice strada o sa mergeti o sa vedet cate un cretin care pune masina cum vrea muschii lui,ca omul e jmecher,e bazat sau tata lui e procuror sau sef de militie pe la tara

  14. #14
  15. #15

    Mihai Nemoiu aici suntem in Craiova, nu in Brașov sau Londra sa nu comparam! Minimul pe economie in Londra este 1200 de lire, iti permiți sa plătești taxe, despre ce vorbim aici? Sunt sigura ca lași masina acasă, pentru ca te gândești la binele altor persoane care au nevoie sa parcheze. Sa fim serioși?! Câți bani plătim noi la stat, din mizeriile de salarii pe care le avem? Te gasisi sa vorbești cu mine despre diferența dintre Londra si Craiova? Da, suntem săraci si suntem pe primul loc la șomaj, dar oare nu este vina dobitocilor din conducerea acestei tari?

  16. #16

    si revin, daca suntem atat de saraci, de unde avem bani de atatea masini? hai sa aplicam metodele din Kongo si sa traim in lumea a 3-a, ce sa mai spun, avem scuza perfecta pentru a incalca legile si a ne comporta precum statul are datoria de a ghici punctele noastre de vedere. Indolenta se plateste si noi suntem indolenti, dar pana una-alta, daca nu sunt bani, transportul in comun este 100% rezonabil!

  17. #17

    Ba da prost esti…..adevarattttt

  18. #18

    Florin Iulian , loosere, pe tine cine te lasa pe Facebook? )

  19. #19
  20. #20

    Da sa lase gratis parcarile nu vor!Nici nu stiu de ce la platesc taxa de parcare pt. ca oricum in fata blocului nu-i nici o parcare amenajata, iar pe strada nu prea prind loc de loc.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.