Craiovean arestat pe Aeroportul din Otopeni pentru furtul unui telefon mobil

Craiovean arestat pe Aeroportul din Otopeni pentru furtul unui telefon mobil

7.668
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Un craiovean de 24 de ani a ajuns în arestul poliției, ieri, ca urmare a unei sesizări venite din partea unui angajat al unui magazin din Centrul vechi al Craiovei, care anunța că i-a fost sustras de pe un birou din incinta societății un telefon mobil în valoare de aproximativ 1.200 lei.

 

Polițiștii craioveni l-au identificat pe autor și, pentru că aveau informații că acesta intenționa să părăsească țara, prin Aeroportul ”Henri Coandă” din Otopeni, au solicitat sprijinul colegilor de la Centrul de Supraveghere şi Controlul Trecerii Frontierei.

 

Emil V. a fost depistat, astfel, în zona publică a aeroportului, pe sensul de ieşire din România. Craioveanul a fost preluat de polițiștii doljeni şi condus la sediul Secţiei 1 Poliţie Craiova, pentru audieri. 

 

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate şi restituit persoanei vătămate, iar tânărul a fost reţinut pentru 24 ore și introdus în arestul I.P.J. Dolj, urmând ca astăzi, 05.10.2016 să fie prezentat magistraților Judecătoriei Craiova cu propunere de arestare preventivă.

Foto: arhivă



3 COMENTARII

  1. #1
  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    4042

    BA DA CAT DE PROSTI SUNT UNI.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  3. #3

    Fa ma lamuresti si pe mine ce este cu comentariile astea cu citate de nume?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.