Craiova: Rutiera a ieșit la amendat șoferii care parchează neregulamentar

Craiova: Rutiera a ieșit la amendat șoferii care parchează neregulamentar

7.570
34
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Polițiștii Biroului Rutier Craiova au organizat, ieri, în oraș, o acţiune pentru depistarea conducătorilor auto care opresc neregulamentar autovehiculele, afectând astfel fluența traficului rutier. Asta în condițiile în care orașul este sufocat de mașini parcate în locuri interzise ca urmare a scoaterii în afara legii a operațiunilor de ridicări auto.  

 

Potrivit datelor Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, în cadrul acțiunii, oamenii legii au aplicat 94 de sancțiuni, în valoare de peste 8.000 lei. Dintre acestea, 67 de amenzi au fost aplicate unor conducători auto care au oprit neregulamentar autovehiculele.

Foto: arhivă



34 COMENTARII

  1. #21

    Păcat că nu ies mai des, este plină Craiova de cocalari (șmecheri proști).

  2. #22

    Eu lucrez cu panourile publicitare în orash…cred că am dat Anu asta 1000 de lei pe amenzi pt parcare…Eu chiar nu am unde să parchez….dacă o las în parcare ar trebuii sa car scările în spate sute de metri. Nu am luat amenda niciodată de la circulație…doar de la analfabeții aia de la pol locală…

  3. #23

    Rutiera e iesita la cincinalul de amendat in Craiova inca din noiembrie 2014 cand a pierdut Ponta alegerile si s-a ofticat Olguta!

  4. #24

    Luciana Mirescu Ca student daca nu ai 2 lei sa platesti parcarea mergi tata pe jos sau cu autobuzul. Mai lasa-ne cu texte din astea, eu m-am dus la liceu si la facultate cate 4 ani cu RAT Craiova, apoi inca juma’ de an cu bicicleta/autobuz la serviciu, si nu mi-au cazut galoanele. Ce sa-ti spun, orice putzoi de clasa a 12-a sau anul I-II trebuie sa vina sa-si parcheze masina in fata liceului/facultatii sau pe centrul vechi, cu tigara in gura, ce sa mai, ii da smecheria pe afara. Cum spune si Mihai mai sus, ori esti sarac ori te plimbi cu masina. Alege-ti. Si nu suntem saraci din cauza alora din conducerea tarii, suntem saraci ca avem mentalitati din astea cum ai tu. E sub demnitatea noastra sa mergem pe jos/cu bicicleta/cu autobuzul, iar la multi e sub demnitatea lor sa isi foloseasca creierul sau sa puna osul la munca. Aia din conducerea tarii tot dintre noi si de noi sunt alesi. Si in caz ca n-ai observat, in Londra e inghesuiala in transportul in comun mult mai rau ca in Craiova, la metrou la orele de varf e nebunie totala. Dar vezi multe individe si multi indivizi imbracati la patru ace care totusi il folosesc. Da’ de… aia nu au valoarea noastra.

  5. #25
  6. #26

    Mananci cacat cu gura plina, ca sunt destui boi care desi au locuri de parcare libere mai in fata sau in spate, nu se duc nici de-ai dracu, ocupa o banda ca idiotul in spatele altuia, o trage pe trecere, o urca pe trotuar, NUMAI sa opreasca acolo unde el are treaba. Eu am ajuns la concluzia ca uni sunt asa de comozi, nu se sinchisesc sa mearga ei sa parcheze regulamentar intr-un loc, si mai bine incalca regulile. Foarte bine le face, sa-i snopeasca in amenzi zi de zi, sa se invete minte. Cate taxe ia bai cap patrat de la masinile multe inmatriculate pe bulgaria, ca toti corditii isi iau rable inmatriculate acolo, ce taxe platesc astia, sau altii din alte judete care vin ca boii si se cred la ei la tara ? Eu merg cu bicicleta, si sunt satul sa tot injur la idiotii de nu stiu sa circule pe strazi, si parcheaza care pe unde li se scoala, li se rupe de reguli. 8000 de lei intr-o zi este foarte, foarte putin, sa iasa peste ei, ca fac sute de mi de lei. Vorba cuiva sunt clienti destui, sa-i rupa ca pre si-au luato in cap.

  7. #27

    De ce sunt ba analfabeti, ca te amendeaza pe tine? Pai tu daca ai scara parchezi unde ti se scoala tie? Daca vrei asta, sa puna mana firma ta sa dea mii de lei pentru o autorizatie in regim special, si atunci poate o sa parchezi unde ti se scoala tie, si esti scutit de amenzi. Pana una alta pune bai baiatule mana si cara scara aia in spate de o ai, ca nu ai 3 coaie sa parchezi tu ilegal.

  8. #28

    Tu vorbesti sa dea capetele patrate bani pe parcare si sa si mearge pe jos? cand poate bine ms, sa faca o dubla parcare in spatele altuia, ca doar are loc pe langa el nu-i asa, sau o suie pe trotuar, pe trecere in dreptul unde are el treaba? asa gandesc bizonii. Sa-i rupa da-i in ma-sa, sunt satul sa injur zi de zi la ei.

  9. #29

    Eu aș vrea să le suspende si permisul pentru o lună ! Sa meargă pe jos sau cu taxi !!

  10. #30

    Din pacate in cazul parcarilor nesimtirea a ajuns o stare de normalitate in Craiova!!!Sper sa-i rupa cu amenzile!

  11. #31

    Lasa ca astea sunt motivele tuturor inaptilor cu masini pe firma indiferent de domeniu in care lucreaza … unul are scara altul are trusa cu scule, altul nu are decat o factura de lasat .. lasa ca se pare ca analfabetii sunt altii care nu vad ca in lege ca nu exista „scutiri pentru scara” …

  12. #32
  13. #33

    Foarte bine ptr ca nici pe trotuare nu mai putem merge de masini parcate

  14. #34
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-04-2007
    Mesaje
    363

    Sa se puna si taxa pe aerul respirat ca s-ar strange o suma frumusica la buget ….. cum au pus cretinii taxa de inmatriculare sunt taxe pentru tot mai putin pentru aerul respirat sa rezolve si problema asta si sa vegheze politia locala daca e platita , am vazut multe locuri cu semne de interzis puse aiurea masinile erau parcate fara sa incomodeze cu nimic circulatia dar rahatii au pus semn de interzis peste tot pentru ca in momentul in care au iesit la strans bani la buget sa nu stea sa caute mult sa isi faca usor norma de amenzi sa puna si in parcari interzis nicaieri sa nu mai fie voie ori mergi continuu cu masina ori amenda .

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.