Taximetristul implicat în accidentul de ieri a decedat

Taximetristul implicat în accidentul de ieri a decedat

50.679
171
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 4,00)

Șoferul unui taxi nu s-a asigurat, ieri, când a pătruns în intresecția străzilor Nicolae Bălcescu și Calea București și a fost lovit în plin de un Mercedes. În urma impactului, taxi-ul a fost proiectat pe linia de tramvai. Taximetrisul, Sorinel Stoenică, de 43 de ani, din Craiova, a fost rănit grav și transportat de urgență la spital. În cursul serii a decedat. 

 

„Taximetristul mi-a tăiat calea venind de pe un drum fără prioritate, nu am mai apucat să mai apăs frână, l-am văzut efectiv cum mi s-a oprit în față. Am strâns tare de volan și m-am pregătit de impact“, a povestit șoferul Mercedesului.

 

Accidentul a avut loc ieri după-amiză. Trei persoane au fost rănite și ambele mașini s-au făcut praf. Patru tramvaie au fost blocate pe linia de tramvai aproape o oră. 



171 COMENTARII

  1. #1
  2. #2

    Dincolo de faptul ca taximetristul e principalul vinovat, va dați seama ce viteza a avut și ăla cu mercedesul dacă s-a ajuns în situația asta ?

  3. #3

    A avut 50 Mercedesul….ca altfel praf il facea….

  4. #4
  5. #5

    Daca avea 50 nu cred ca se intampla asa . Mercedesul a avut viiteza mai mare . Dumnezeu sa îl ierte.

  6. #6
  7. #7

    prietenela 50 m n fata incepe semaforizarea pt universitate si era rosu!!

  8. #8

    Nu a avut mai mult de 50 și ceva. După cum vedeți in declaratii, nu a fost nici un pic de frână. Dacă avea viteza mai mare în condițiile în care nu a fost apăsată frână deloc, accidentul era mult mai grav și măslinele ar fi fost acordeon

  9. #9
  10. #10

    Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Si lui Michael Schumacher de Craiova sa-i treaca viata cu viteza de a avuto el in momentul impactului! A bagat saracul om in groapa !

  11. #11
  12. #12

    Ce vb frate tu acolo????!!! La 50/ora taxiul se facea in asemenea hal?

  13. #13

    Putea sa aiba si 200km mergea pe propria sa raspundere…vine este 99% a decedatului neasigurandu-se la o intersectie si 1% a dobitocului care se pare ca a mers cu viteza excesiva

  14. #14

    tu a-i auzit declaratiile martorilor?

  15. #15

    Cosmin Giuroiu da cum se facea ? La 100 la ora nu mai ramanea nimic din taxiu. Nu mai vorbiti aiurea

  16. #16

    Da nu se mai poate cu taximetristii astia,peste tot s-ar baga ei

  17. #17

    A declarat ca 60 65 \h . martorii spun ca peste 100 ceeace e si adevarat

  18. #18

    Si ti se pare ca nu a fost grav?? :-(

  19. #19

    Ba nu mai conteaza cine e de vina, un lucru e clar, la noi in oras alearga totii ca nebuni, se baga aiurea pe linia de tramvai, si tot astia de se baga aiurea si alearga ca nebuni tot ei sunt tari in gura, tu opresti sa dai prioritate la pietoni si te claxoneaza.

  20. #20

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.