Craiova: O gură de canal fără capac a ”activat” Avocatul Poporului

Craiova: O gură de canal fără capac a ”activat” Avocatul Poporului

6.171
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu în legătură cu prezența unei guri de canal neacoperite, în incinta colegiului ”Ștefan Odobleja” din Craiova, ca urmare a unui articol apărut în presa locală în urmă cu circa două săptămâni.

 

 

Reprezentanții Avocatului Poporului au anunțat, într-un comunicat de presă, că se vor face verificări în legătură cu prezența unei guri de canal neacoperite în incinta colegiului ”Ștefan Odobleja” din Craiova. Sesizarea din oficiu vizează posibila încălcare a art. 22 și art. 49 din Constituția României privind dreptul la viață și la integritate fizică și psihică și protecția copiilor și a tinerilor.

 

La Colegiul cu pricina s-au efectuat lucrări, iar ”canalul a fost acoperit doar cu un celofan, după cum reieșea din fotografiile primite de la un cititor, care avertiza asupra pericolului la care sunt expuși copiii ce trec prin această zonă. Mai mult, femeia care a făcut sesizarea susține că și nepoțica sa putea să cadă în acel canal, dacă nu era ținută de mână”, se arată în comunicatul de presă. A doua zi de la apariția articolului, gura de canal a fost acoperită cu un capac din lemn.

Fotografie simbol



3 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6076

    Eu era sa cad la propriu intr-o gura identica situata vis-a-vis de cimitirul din brestii exact langa statia de autobuz.. Au acoperit-o apoi cu o bucata de tabla groasa de 0.4mm iar cand am trecut recent pe acolo tot descoperite sunt gurile acolo.

    Vina principala o au cei care au facut lucrarile de canalizare. FIRMELE RESPECTIVE ar trebui trase la raspundere in solidar cu PRIMARIA CRAIOVA in caz de astfel de accidente.

    Dar vorba aia cate guri si cate gropi nesemnalizate sunt prin Craiova?? Ar trebui facut un topic in acest sens ca s-ar umple imediat.

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  2. #2
  3. #3

    Avocat prost de da in gropi .Vai de mama noastra ce avocat avem.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.