Solomon nu-l mai vrea pe Iordache pe listă: Nu suntem compatibili!

Solomon nu-l mai vrea pe Iordache pe listă: Nu suntem compatibili!

351
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CRAIOVA. Primarul Craiovei nu-l mai vrea pe fostul său viceprimar, actualmente coleg la UNPR, pe lista de consilieri locali de la următoarele alegeri locale. “Are salariu de director şi conduce patru jurişti şi doi fotbalişti. Nu suntem compatibili”, spune Solomon.

Sorin Iordache figurează printre directorii pe care Solomon îi acuză că şi-au umflat salariile disproporţionat faţă de volumul de muncă şi de înjurăturile primite din partea craiovenilor.
“La Termoficare, domnul Iordache are 42 de milioane salariu. Eu m 34 de milioane şi mă înjură lumea de dimineaţa până seara. 42 de milioane şi pentru ce? Pentru că e director şi are 6 oameni în subordine? Conduce patru jurişti şi doi fotbalilşti la regia de Termoficare: pe Tilihoi şi pe Negrilă. I-am şi zis: “Bă, e prea mult”. El s-a supărat: “Ce, să rămân şef de serviciu cu 20 de milioane?!”. Nu se mai poate aşa să ne batem joc de banii publici, cu banii ăia ţineam 10 muncitori”, spune Solomon.
Primarul nu pare prea încântat de posibilitatea ca Sorin Iordache să-i fie coleg de listă la viitoarele alegeri locale.
“Eu nu-l voi susţine pe listă, nu e unul dintre favoriţii mei. Eu am spus că avem nevoie de oameni bătăioşi şi responsabili. Pur şi simplu nu suntem compatibili. Tocmai că am lucrat patru ani împreună, de-aia. Nici nu ştiu dacă vrea să fie consilier. Are o singură dorinţă: să fie director”, a mai spus Solomon, care a precizat că pe lista UNPR, al doilea pe listă după el va fi actualul viceprimar Teodor Sas.

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.