Caravana SMURD ajunge la Craiova, pe esplanada TNC

Caravana SMURD ajunge la Craiova, pe esplanada TNC

7.176
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Personalul ISU ”Oltenia” Dolj va organiza, timp de două zile,  cursuri de pregătire a populației pentru acordarea de prim ajutor în situații de urgență. Cursurile oferite vor include prezentarea principalelor dezastre naturale care pot afecta România — cutremure, inundații, incendii — și modul în care populația se poate pregăti pentru a le face față.

Caravana ”Fii pregătit!” ajunge la Craiova în zilele de 19 și 20 noiembrie și va fi amplasată, între orele 10.00 – 18.00, în Piața William Shakespeare, pe esplanada Teatrului Național Marin Sorescu.

Centrul mobil are o sală de școlarizare cu o capacitate de 40 de persoane și este dotat cu toate echipamentele medicale și de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanților. Cei care doresc să participe la cursurile organizate în Caravana ”Fii pregătit!” se pot înscrie pe pagina de internet a Fundatiei pentru SMURD — http://fundatiapentrusmurd.ro/centrul-mobil-de-instruire-smurd/.

 

Aceasta este cea de-a XXIII-a oprire a Caravanei SMURD ”Fii pregătit!” într-un oraș din România. Traseul centrului mobil de instruire va continua la Râmnicu-Vâlcea (26-27 noiembrie), București (1 decembrie), Pitești (3-4 decembrie), Ploiești (10-11 decembrie), Giurgiu (17 decembrie) si Alexandria (18 decembrie).



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.