Poliţiştii doljeni au reţinut un tânăr suspectat de comiterea unor furturi

Poliţiştii doljeni au reţinut un tânăr suspectat de comiterea unor furturi

320
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În noaptea de 26/27.02.2012, în jurul orei 01.00, lucrători ai Politiei Oraşului  Bechet au fost sesizaţi telefonic de către A.GHEORGHE, 44 de ani cu privire la  faptul că persoane necunoscute  au încercat să pătrundă în incinta unei societăţi comerciale, cu intenţia de a sustrage bunuri.

La faţa locului a fost dirijată o echipă operativă care a constatat faptul că aspectele sesizate se confirmau, totodată, fiind demarate cercetările în vederea identificării şi prinderii făptuitorilor.

În aceeaşi zi, ca urmare a investigaţiilor efectuate poliţiştii doljeni i-au identificat şi condus la sediul unităţii de poliţie pentru audieri pe  C.FLORIN,                        27 de ani şi C.R., de 13 ani, ambii din oraşul Bechet, judeţul Dolj.

Din primele cercetări a rezultat faptul că aceştia, prin spargerea unui geam, au pătruns în incinta societăţii fără însă a sustrage bunuri. De asemenea, prin extinderea investigaţiilor s-a stabilit şi faptul că suspecţii, în noaptea de 03/04.02.2012, au sustras bunuri alimentare şi nealimentare dintr-un magazin din Bechet.

În cauză a fost dispusă începerea urmăririi penale faţă de C.FLORIN pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi tentativă la furt calificat şi a fost dispusă măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pe o perioadă de 24 ore, urmând ca astăzi să fie prezentat unităţii de Parchet cu propunere de arestare preventivă.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.