Craiova: Restrictii de circulatie incepand cu 5 martie 2012

Craiova: Restrictii de circulatie incepand cu 5 martie 2012

500
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Incepand cu data de luni 05 martie 2012, in Craiova, se vor demara lucrarile de reabilitare si modernizare a bulevardelor Oltenia si Tineretului, lucrari ce implica o serie de restrictii de circulatie rutiera. Lucrarile vor dura aproximativ 3 luni, timp in care circulatia in zona se va desfasura cu restrictii si devieri locale.

Iata si comunicatul emis de catre Primaria Craiova:

 

Primăria municipiului Craiova anunţă că începând cu data de 05.03.2012 vor începe lucrările în cadrul proiectului “Reabilitarea infrastructurii rutiere din zona de Nord-Vest a Polului de Creştere Craiova, în vederea fluidizării traficului în Zona Metropolitană Craiova” – finanţat prin P.O.R, Axa Prioritară 1, Domeniul de Intervenţie1.1, pentru componentele:

– Reabilitare şi modernizare bulevardul Oltenia

– Reabilitare şi modernizare bulevardul Tineretului

 

În consecinţă, pentru o perioadă de aproximativ 3 luni de zile, circulaţia rutieră pe cele două bulevarde se va desfăşura cu restricţii şi devieri locale, în funcţie de sectoarele de lucrări.

Rugăm locatarii să acorde sprijinul necesar echipelor de lucru, în sensul degajării carosabilului şi trotuarelor de vehiculele parcate în zonele de intervenţie.

De asemenea, solicităm conducătorilor auto care tranzitează zonele de lucrări să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite.

Mulţumim cetăţenilor pentru înţelegere!



1 COMENTARIU

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     20-08-2009
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    31

    In sfasit fac si ei bulevardul din Craiovita! Arata jalnic de ani de zile.
    Sper sa nu uite de parcari.

    Vand Licenta MarketingVand Tema Wordpess - Arthemia PremiumDonez ceva Haine

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.