Balş: Mărţişoare pentru elevii Şcolii Speciale din partea celor de la Colegiul...

Balş: Mărţişoare pentru elevii Şcolii Speciale din partea celor de la Colegiul „Nicolae Bălcescu”

282
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Copiii defavorizaţi au primit cu multă bucurie vizitatorii, cu care colaborează în mod regulat şi în compania cărora au desfăşurat, până acum, numeroase activităţi culturale şi sportive.


„Mai mulţi elevi ai Colegiului Tehnic «Nicolae Bălcescu» reprezentaţi prin membrii Consiliului Şcolar al Elevilor au mers în vizită la Şcoala Specială cu clasele I-VIII pentru a dărui un mărţişor, un zâmbet şi o îmbrăţişare colegilor lor mai mici. Primiţi cu căldură de către domnul director Ion Barbu au vizitat această unitate de învăţământ, sub îndrumarea profesorului consilier educativ Liliana Pîrîianu şi de către asistentul social Minodora Braneţ, care le-au explicat specificul activităţilor în astfel de şcoli. Bucuria a fost împărtăşită şi de către elevii de liceul nostru când, la rândul lor, au primit mărţişoare confecţionate, la orele de abilităţi practice, de către elevii şcolii-gazdă. Liceenii s-au despărţit de cei mici cu promisiunea revederii în săptămâna «Şcoala altfel» pentru a desfăşura activităţi în comun”,
declară profesorul de religie Elisabeta Iliuţă, coordonatorul acestui eveniment.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.