Gropile îşi cer drepturile

Gropile îşi cer drepturile

711
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Am văzut prin lumea www-ului că autorităţile rutiere din Canada folosesc, pentru a-i face pe şoferi să reducă viteza, un fel de autocolante care reprezintă nişte fotografii făcute unor gropi. Acestea sunt lipite de carosabil în speranţa că, atunci când le vede, canadianul va da în frâne şi va merge mai uşor. Bineînţeles că locul în care sunt plasate autocolantele este ori o curbă periculoasă, ori o altă zonă în care viteza trebuie redusă.
Între timp, în România, nu este nevoie de autocolante pentru că noi avem exact gropile pe care, probabil, canadienii le-au fotografiat. Dacă este să vorbim despre Slatina, cele trei săptămâni de zăpadă şi gheaţă, peste care s-a aruncat material antiderapant cu generozitate, au dus la naşterea unor veritabile cratere în asfalt. Nicio zonă n-a scăpat de craterizarea de primăvară.
După una şi alta, un cetăţean s-a hotărât să le bată obrazul autorităţilor locale astfel încât să vadă tot internetul. El şi-a fotografiat groapa şi i-a făcut cont pe Facebook, rugându-i pe prieteni să-i dea cât mai multe like-uri, doar-doar o vedea vreun edil şi s-o simţi să toarne nişte bitum peste ea. Spre norocul respectivului contribuabil, şi al nostru, al celorlalţi, vin alegerile în luna iunie.



2 COMENTARII

  1. #1
    Racer
    Data de inscriere
     22-12-2007
    Locatie
     Niciodata Stabil
    Mesaje
    902

    cam mari gropile din oras pentru cati bani se investesc

  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     08-10-2009
    Mesaje
    68
    Citat Mesaj initiat de JamaiCatalin
    cam mari gropile din oras pentru cati bani se investesc

    ca sa incapa cat mai multi bani in ele

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.