Japonezii vor să construiască o centrală termică la Slatina

Japonezii vor să construiască o centrală termică la Slatina

355
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un grup de japonezi a popsit zilele acestea la Slatina, să facă un studiu pentru construirea unei centrale termice eco, pe gaz sau peleţi.

 

La 12 ani de la desfijnţarea punctelor termice în oraş, străinii vor să construiască altele în Slatina, dar de data aceasta în varianta eco. Reprezentanţii unei corporaţii importante a nivel mondial evaluează potenţialul de investiţii în Europa Centrală şi de Sud Est pentru construirea unor centrale termo electrice, pe gaz sau peleţi. Delegaţia care este formată de un grup de japonezi a ales să facă acest studiu şi în Slatina, deoarece aici există potenţial economic. Autorităţile spun că investitorii au fost atraşi de posibilitatea de a vinde energie în special către fabricile mari de pe platforma industrială a oraşului, întrucât populaţia şi-a achiziţionat deja centrale termice de apartament. Rămâne de văzut dacă japonezii sunt de acord să suporte şi cheltuielile pentru amenajarea fostelor puncte termice din Slatina, lăsate în paragină.

Mihai Craioveanu



2 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     25-01-2011
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    231

    Romani nu fac fac japonezi

  2. #2
    Racer
    Data de inscriere
     22-12-2007
    Locatie
     Niciodata Stabil
    Mesaje
    904

    Atata timp cat produce la un pret bun sunt de acord romanii fura nu investesc

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.