Mititelu, deranjat de mesajul „Mitică la brutărie”

Mititelu, deranjat de mesajul „Mitică la brutărie”

392
7
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Nu doar Dumitru Dragomir a fost deranjat de mesajul afişat de suporterii dinamovişti pe „Naţional Arena” la meciul Dinamo – Gaz Metan Mediaş, ci şi patronul Ştiinţei, Adrian Mititelu. Acesta spune că bannerul afişat de galeria lui Dinamo în timpul partidei cu Gaz Metan Mediaş, „Mitică la brutărie”, e „ofensator la adresa meseriei de brutar”. Mititelu, care a debutat în afaceri ca patron de brutărie, nu a gustat gluma fanilor dinamovişti.

„Nu trebuie să glumească aşa, să pună puşcărie acolo, nu brutărie. Nu înţeleg de ce suporterii lui Dinamo au afişat acel banner cu Dragomir la brutărie. Chiar dacă au făcut-o în glumă, aceşti suporteri nu au făcând bine lipind numele lui Dumitru Dragomir lângă   oamenii care lucrează în panificaţie”, a spus Mititelu, neînţelegând că termenul „brutărie” nu era folosit cu sens peiorativ, ci doar pentru că rima cu „puşcărie” şi era menit să testeze excesul de zel şi metodele abuzive ale forţelor de ordine pe stadioane.

 

Sursa: cvlpress.ro



7 COMENTARII

  1. #1
    Rocker
    Data de inscriere
     10-05-2010
    Locatie
     St. Mesmin
    Mesaje
    567

    Unde nu e nici Dumnezeu nu cere.

    "Nu A®nA£elegi un lucru pe deplin decA¢t dacAƒ poA£i sAƒ i-l explici bunicii." <Albert Einstein>
  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     05-03-2012
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    2

    Mitica la puscarie, Mititelu la brutarie

  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     07-02-2006
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    228

    cu toii la bratarie, in puscarie.

    Uploaded with ImageShack.us
  4. #4
    Racer
    Data de inscriere
     22-12-2007
    Locatie
     Niciodata Stabil
    Mesaje
    914

    Mititelule gura a mai ramas de tine bine macar ca ai schimbat subiectu ca ne saturasem de „va asigur din surse sigure de la persoane importante ca in maxim 2 saptamani se alege prafu de ei isi vor vinde organele sa imi plateasca datoriile” esti un „jeg” sa fi mandru ca ai fost brutar ca acum nici macar atat nu mai valorezi

  5. #5
    Newcomer
    Data de inscriere
     18-11-2010
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    48

    cea mai proasta galerie in craiova este.poi drogati din craiova ce stiu decat PLEACA MITITELU! poi si cn sa ia echipa netoiu si cu piturca???!!
    trb sa scrie dragomir+sandu=puscarie,,,au facut totul abuziv poi in situatia craiovei mai sunt si alte cluburi si oricum nu aveau voie sa desfinteze echipa.iese dragomir si intreaba in ce regulament este voie sa intre cu benare suporteri ca nuj ce,,,poi in ce regulament scrie ca poti tu comunistule sa desfintezi echipa craiova,,,ati care au fost comunisti s-au mai sch dar dragomir si cu sandu sunt lafel jos cu ei ca nu se mai poate s-a distrus fotbalu romanesc.papa

  6. #6
    Junior
    Data de inscriere
     01-10-2006
    Mesaje
    91

    Ii place mai mult la puscarie decat la brutarie

  7. #7
    0-day Member
    Data de inscriere
     23-03-2012
    Mesaje
    8

    Chiar, care echipa ?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.