Să joci jocul ca la aparate Gates of Olympus: ce trebuie să...

Să joci jocul ca la aparate Gates of Olympus: ce trebuie să știi?

1.122
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Petrecerea timpului în cazinou nu este doar interesantă, ci și profitabilă. Mai ales dacă alegeți pentru aceasta sloturi care plătesc cu adevărat. Joc gates of olympus online – o mașină care vă va mulțumi nu numai un design vizual interesant, ci și un cachet mare. Aici puteți obține până la 625.000 de euro, pariind între 0,2 și 125 de euro. Vreți să știți unde puteți încerca să jucați mașina prezentată? Cea mai bună alegere va fi casino Weiss.bet – o platformă de încredere care garantează retragerea rapidă și siguranța datelor dvs. personale. Acesta va fi perfect nu numai pentru începători, ci și pentru jucătorii experimentați. Toate datorită faptului că aici puteți obține bonusuri favorabile atât pentru înregistrare, cât și pentru utilizarea activă a serviciului.

Cum să câștigi la Gates of Olympus: informații de bază despre jocul ca la aparate

Jocul ca la aparate Gates of Olympus funcționează cu mecanica Pay Anywhere. Aici nu va trebui să vă amintiți locația combinațiilor câștigătoare, deoarece premiile se formează în orice loc de pe role. Condiția principală – căderea de la 8 la 30 de imagini identice.

Pentru a începe jocul va trebui doar să setați dimensiunea pariului. Pentru a face acest lucru, utilizați butoanele „+” și „-„. Gama lor este destul de extinsă, până la 125 de euro. Acest lucru înseamnă că chiar și rolele mari, cărora le place să-și riște banii, pot folosi slotul. Dar nu numai premiile mari atrag jucătorii. Iată alte câteva avantaje ale slotului, din cauza cărora este foarte popular:

  • funcționează pe baza unui generator de numere aleatoare;
  • premii mari din cauza variației mari;
  • are caracteristici bonus favorabile, în special Tumble;
  • puteți cumpăra rotiri gratuite sau puteți folosi serviciul de pariuri Ante;
  • RTP ridicat, care este stabil pe tot parcursul jocului.

În ceea ce privește designul exterior, mașina este realizată cu mult succes. Tema Greciei Antice îl captivează complet pe parior. Se regăsește nu numai în simboluri, ci și în muzică și chiar în fundal. În timpul jocului, veți fi întotdeauna însoțit de Zeus, care vă va permite chiar să smulgeți un scor real în joc. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să colectați cu el din patru imagini de pe teren pentru a activa 15 rotiri gratuite. În timpul rundei bonus puteți conta pe căderea unor multiplicatori speciali, care iau valoarea de la x2 la x500. La final, acestea sunt însumate, permițându-vă să obțineți un jackpot mare.

Tabelul de câștiguri, RTP și volatilitatea jocului Gates of Olympus

Unul dintre cele mai interesante detalii ale acestui joc ca la aparate este designul său unic. Simbolurile se potrivesc calitativ la maximum cu tema generală. Toate acestea pot fi împărțite în cele cu plată mică și mare. Primele includ pietre prețioase multicolore. Acestea vă permit să obțineți de la 0,5 la 20 de euro atunci când se încadrează de la 8 la 12 bucăți. Cu toate acestea, de un interes mai mare pentru jucători sunt următoarele imagini:

  • coroană cu pietre prețioase – câștigul maxim este de 100 de euro;
  • clepsidra – obțineți până la 50 de euro pentru 12 imagini identice;
  • inel de aur cu un rubin – un premiu de la 4 la 30 de euro;
  • cupa – câștigați un premiu în bani între 0,5 și 4 euro.

Este important de reținut că aceste cifre sunt valabile doar pentru pariuri de doi euro. În cazul modificării acestora, suma finală a premiului va fi, de asemenea, majorată sau diminuată.

Procentul de returnare către jucător este destul de impresionant – 96,5%. Aceasta este o cifră care se află la un nivel peste medie. Datorită ei, veți putea returna pe termen lung majoritatea banilor cheltuiți pe pariuri. În același timp, volatilitatea este ridicată. Ce înseamnă acest lucru pentru jucătorii de noroc? Cu o astfel de varianță, câștigurile se vor forma destul de rar, dar valoarea lor financiară va fi impresionantă. Acest lucru face ca slotul să fie ideal pentru jucătorii cu rulaje mari. De asemenea, începătorii își pot încerca mâna, dar trebuie să fiți pregătiți pentru faptul că nu veți putea obține premii deseori.

Cum să începi să joci Gates of Olympus: reguli de bază

Utilizarea slotului este cât se poate de simplă. Este realizat într-o formă intuitivă, dar dacă sunteți începător, este posibil să aveți totuși nevoie de câteva instrucțiuni. Mai întâi de toate, să ne familiarizăm cu zona de control:

  • butonul i – deschide accesul la meniul de informații, aici puteți vedea tabelul de plăți, vă puteți familiariza cu principalele reguli ale jocului de păcănele, puteți afla cum funcționează funcțiile bonus;
  • „+” și „-” – folosite pentru a seta mărimea pariului, acest aparat are limite foarte impresionante, de la 0,2 la 125 de euro;
  • spin – activează învârtirea rolelor;
  • autoplay – vă permite să activați modul de pariere automată, pentru a face acest lucru trebuie să setați dimensiunea lor;
  • volum – activează acompaniamentul muzical, ceea ce va crea un efect mai implicat în joc;
  • trei bare orizontale – meniul de setări al slotului, unde puteți activa rotirile rapide, modul de economisire a energiei și alți parametri.

După cum puteți vedea, controlul este cât se poate de simplu. Pentru a începe jocul, trebuie doar să setați mărimea pariului, apoi trebuie doar să așteptați rezultatele derulării rolelor.

Cum pot obține premiul cel mare la Gates of Olympus?

Bineînțeles, mulți jucători sunt interesați de partea financiară a problemei. Aici, multiplicatorul maxim este la nivelul de x5000. Valoarea nu este rea, mai ales având în vedere că în combinație cu pariul maxim va da un premiu de 625 de mii de euro. Cum se obține? Acest lucru se poate face numai în timpul rundei bonus cu freespins. Rotirile gratuite sunt acordate pentru căderea a patru imagini de scatter. Recunoașteți-l foarte ușor, pentru că este făcut sub forma lui Zeus. Principalul lucru – el poate apărea pe orice rolă. Veți primi nu numai 15 freespins, ci și un premiu în bani, a cărui mărime exactă depinde de numărul de scatter de pe câmp.

În timpul rundei pe tobe pot apărea sfere multicolore. Acestea sunt multiplicatori care iau valori diferite, de la x2 la x500. Ei nu măresc doar câștigurile pariului curent, ci se însumează. Abia după încheierea rundei veți ști care este suma totală a câștigurilor. Aceasta va fi înmulțită cu valoarea multiplicatorului rezultat.

După cum puteți vedea, runda cu freespins este foarte favorabilă. Dacă jucați suficient de mult timp, iar Zeus nu v-a mulțumit cu prezența sa, nu disperați. Acest lucru este ușor de remediat cu un buy-in bonus. Va trebui să plătiți x100 din mărimea pariului pentru a obține 15 freespins. Se amortizează banii cheltuiți? Totul depinde doar de noroc. Puteți încerca această caracteristică în versiunea demo a sloturilor pentru a vedea dacă merită într-un joc pe bani reali.

Funcția Ante Bet va fi o altă șansă de a obține freespins. Aceasta crește probabilitatea ca simbolurile corespunzătoare să cadă. Merită să plătești de patru ori mai puțin pentru aceasta.

Slotul Gates of Olympus: concluzii

În concluzie, Gates of Olympus este un joc în care totul este posibil. Are o volatilitate ridicată, așa că vă permite să obțineți premii mari. Nu vă bazați pe strategii câștigătoare, deoarece acestea nu vă vor ajuta să câștigați bani în acest slot, care funcționează pe baza unui generator de numere aleatorii. Tot ce ai nevoie pentru a câștiga este o bună dispoziție și noroc.



2 COMENTARII

  1. #1
  2. #2

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.