Filiasi: Un bătrân înarmat cu un cuţit a fost ridicat de jandarmi...

Filiasi: Un bătrân înarmat cu un cuţit a fost ridicat de jandarmi de pe peronul Gării

344
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

FILIAŞI. Jandarmii Grupei de Supraveghere şi Ordine Publică Filiaşi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj  s-au sesizat, noaptea trecută,  că pe peronul din Gara Filiaşi se află un cetăţean ce manifestă un comportament suspect, acesta fiind înarmat cu un cuţit.

“Jandarmii au procedat la legitimarea şi stabilirea identităţii acestuia, constatând că se numeşte C. P., de 65 ani, din Işelniţa, iar în urma efectuării controlului corporal preventiv a fost găsit asupra acestuia un cuţit cu lama în lungime de 19 centimetri”, se precizează într-un comunicat al IJJ Dolj.

Bătrânului i-au fost întocmite actele premergătoare de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port al cuţitului, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor.

Cuţitul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, iar actele premergătoare de constatare urmează să fie înaintate organelor competente pentru soluţionare.

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.