Silviu Bogdan: „Cel mai important lucru este că preşedintele, vicepreşedinte şi Biroul...

Silviu Bogdan: „Cel mai important lucru este că preşedintele, vicepreşedinte şi Biroul Executiv nu mai există“

573
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Alesul în funcţia de preşedinte AJF Dolj în cadrul Adunării Generale din februarie 2012, Silviu Bogdan, nu a apucat să spună prea multe în biroul lui Neagoe. Aşa că a făcut un briefing cu presa pe holurile instituţiei în care şi-a argumentat punctele de vedere.

 

Silviu Bogdan a aspus: „Ne vom consulta biroul executiv, vom avea o înâlnire şi vom hotărî. Din punctul meu de vedere trebuie să înştiinţăm Federaţia de astfel de lucruri, pentru că nu e normal ca Adunarea Generală să voteze ceva, iar domnul Neagoe să nu ţină cont. Din păcate nu ne putem exercita aceste funcţii, şi o să vedem ce vom decide zilele următoare. Noi am înregistrat procesul verbal la notar, avem tabele certificate, acum dacă cineva a făcut ceva în aceste tabele răspunde. Cel mai important lucru este că hotărârea judecătorească anulează toate hotărârile Adunării generale din 2009. Noi am încercat să salvăm fotbalul doljean. Marea majoritate a dat dovadă că a înţeles, alţii nu au înţeles. Eu personal sunt mulţumit de faptul că echipele au venit la vot. Mai departe o să vedem ce se va întâmpla. Va începe campionatul. Noi am vrut să amânăm campionatul din mai multe puncte de vedere. Dar dânsul şi-a asumat această responsabilitate şi e treaba dânsului. Am văzut foarte multe echipe care au venit la vize. Situaţia este incertă în judeţ. Primarii mă sună aproape în fiecare zi, e vorba de banii publici, şi dânşii şi-au dorit această amânare a campionatului pentru că situaţia fiind incertă, nu ştiu cine îşi permite să dea banii la AJF. Primarul răspunde de ceea ce face. Şi cred că în acest ceas al 12-lea marea majoritate a consilierilor locali din judeţ vor fi foarte atenţi la aceşti bani care vin la AJF. Campionatul trebuie să înceapă, pentru că nu putem bloca un campionat în care echipele vor să joace fotbal. Noi am vrut această amânare, v-am spus, din mai multe motive. Dânsul şi-a asumat această responsabilitate. O să vedem ce se întâmplă. Noi ne urmăm calea legală. Dar cel mai important lucru este că atât preşedintele, cât şi vicepreşedinte, cât şi Biroul Executiv nu mai există. Oamenii care sunt alături, fideli aşa, unui om care, am văzut şi acum astăzi oameni fideli. Păi stai, dacă nu eşti legal în funcţie, cum ei atâtea hotărâri. Păi Federaţia ştie situaţia, dovadă că a făcut atâtea notificări. Neagoe dacă ar considera că această Adunare este ilegală… bine, nici nu are drept acuma, ce fac, semnează ei pe aici acte, nu au nicio calitate de a reprezenta AJF. Dânşii acuma,la AJF în ce calitate stau? Aceasta e întrebarea pe care dumneavoastă ar trebui să o dezvoltaţi şi ar trebui să aduceţi opiniei publice faptul că aceşti doi oameni şi Biroul Executiv nu mai există. Noi am vrut să intrăm în normalitate. Dar, vedeţi, unii membrii afiliaţi, care le place să stea toată ziua pe la AJF, le convine această situaţie. Cei care vor să respecte regulamentele şi statele nu-i vedem pe aici. Deci, eu ce am văzut astăzi, gata, mi-am făcut o părere la cei care stau toată ziua pe la AJF. Dar e treaba dânşilor şi nu e niciun fel de problemă. O să ne consultăm şi o să vedem ce vom hotărî zilele următoare. Oricum, vom merge mai departe, asta e clar“.

 

Pentru autenticitatea spuselor lui Silviu Bogdan si mai multe detalii vezi video.

 

Sursa: oltenia-sport.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.