Prefectura Dolj şi Fundaţia „Constantin Popeci” organizează Forumul Economic Regional Oltenia

Prefectura Dolj şi Fundaţia „Constantin Popeci” organizează Forumul Economic Regional Oltenia

435
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Evenimentul, realizat în parteneriat cu Universitatea din Craiova, are ca scop prezentarea investitorilor străini oportunităţile zonei Olteniei.

 

Prima ediţie a Forumului Economic Regional Oltenia se va desfăşura în intervalul 4 – 5 aprilie. Reprezentanţii Prefecturii Dolj au anunţat că este vorba despre cea mai importantă manifestare economică la nivelul Olteniei de până acum. „Forumul va fi organizat pe patru secţiuni – industrie, agricultură, energie şi turism. Vor fi prezente aproximativ  60 de firme din Oltenia, cele mai importante din domeniile amintite.Până acum şi-au confirmat participarea la Forum ambasadele din Africa de Sud, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Slovenia, Olanda, Emiratele Arabe şi Republica Moldova şi şi-au manifestat disponibilitatea Japonia, Coreea de Sud, India, Danemarca, China şi Slovacia”, se precizează într-un comunicat de presă.




Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.