Două persoane urmărite la nivel internaţional au fost introduse în arestul inspectoratului

Două persoane urmărite la nivel internaţional au fost introduse în arestul inspectoratului

239
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În ultimele 24 de ore poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi ai Secţiilor de Poliţie Urbane 1, 3 şi 5 au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă două persoane urmărite în temeiul legii.
Astfel, poliţiştii cu sprijinul Serviciului de Operaţiuni Speciale Craiova l-au depistat şi prins pe M.ADRIAN, 22 de ani, pe numele căruia era emis mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 4 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de viol. Acesta fusese pus în urmărire la nivel naţional din data de 23.11.2011 şi la nivel internaţional din data de 16.12.2011.
De asemenea, a fost pus în executare mandatul de arestare preventivă emis de Tribunalul Dolj privind pe V.LAURENŢIU, 32 de ani, din Craiova cercetat pentru săvârşirea de infracţiuni informatice, acesta fiind încarcerat în arestul inspectoratului. Şi acesta fusese pus în urmărire la nivel internaţional din data de 08.11.2010.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.