Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

301
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

DOSARE PENALE – infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

În acest sfârşit de săptămână, în cadrul activităţilor desfăşurate de poliţiştii doljeni au fost constatate 8 abateri de natură penală privind încălcări ale legislaţiei privind circulaţia pe drumurile publice. În toate cazurile, oamenii legi au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale şi continuă cercetările în conformitate cu prevederile OUG 195/2002R.
Astfel, au fost întocmite 5 dosare pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, doi conducători auto sunt cercetaţi pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, iar un altul este cercetat pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice.

La data de 09.03.2012, în jurul orei 17.45, pe DC 38, în localitatea Dobroteşti, lucrătorii din cadrul Secţiei 11 Poliţie Rurală Daneţi aflându-se în executarea atribuţiilor de serviciu l-au identificat pe T.ETTORE, 35 de ani, cetăţean italian, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spitalul Dăbuleni unde a refuzat să-i fie recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Vineri, 09.03.2012, în jurul orei 18.15, pe DJ 604 A, în comuna Mârşani, lucrători ai Secţiei 12 Poliţie Rurală Daneţi l-au depistat în trafic pe L.JANE, 44 de ani, din comuna Apele Vii în timp ce conducea o autoutilitară, din cercetări rezultând faptul că acesta nu poseda permis de conducere auto pentru nicio categorie de autovehicule

În seara zilei de vineri, 9 martie a.c., la ora 23.00, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Pieleşti în timp ce executau serviciul de patrulare pe DN 65 C, în comuna Mischii, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, însă conducătorul acestuia nu a oprit.
Astfel, poliţiştii au procedat la urmărirea acestuia, iar la intrarea în municipiul Craiova s-a reuşit oprirea autoturismului în cauză, la volan fiind identificat O.MARINEL, 19 de ani, din municipiu.
În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că acesta nu poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie. De asemenea, în autoturism se afla şi M.MIHAI, de 19 ani, din aceeaşi localitate, proprietarul autoturismul, care i-a încredinţat spre conducere autoturismul, deşi cunoştea faptul că acesta nu posedă permis de conducere.

În noaptea de 09/10.03.2012, în jurul orei 01.45, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova în timp ce executau serviciul de patrulare pe strada Caracal au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care se deplasa sinuos pe partea carosabilă.
Întrucât conducătorul autoturismului, identificat în persoana lui P.CĂTĂLIN, 22 de ani, din Craiova emana miros puternic de alcool a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,62 mg/ l alcool pur în aerul expirat. Ulterior acesta a fost condus la Spitalul Clinic nr. 1 Craiova unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

La data de 10.03.2011, în jurul orei 12.30, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraş Filiaşi şi jandarmi din cadrul I.J.J. Dolj l-au depistat pe N.ALIN, 25 de ani, din comuna Dăneşti, judeţul Gorj în timp ce conducea un autoturism având perioada de valabilitate a autorizaţiei de circulaţie expirată, autoturismul fiind neînmatriculat în circulaţie.

Ieri, în jurul orei 13:30, în comuna Ciupercenii Noi, lucrătorii Secţiei 10 Poliţie Rurală Poiana Mare l-au depistat în trafic pe G.I, de 15 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Aseară, în jurul orei 22:30, poliţişti din cadrul Poliţiei Băilești l-au depistat pe G.CRISTIAN, de 19 ani, din comuna Cioroiaşi în timp ce conducea pe un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

La data de 10.03.2012, ora 1930, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au depistat pe F.IULIAN, 24 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, pe strada Brestei, fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.