Un fost poliţist din Craiova este acuzat de soţie că o terorizează....

Un fost poliţist din Craiova este acuzat de soţie că o terorizează. Femeia susţine că bărbatul o ameninţă cu moartea

322
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Aneta Ştefan, în vârstă de 47 de ani, din Craiova, susţine că de anul trecut din luna septembrie trăieşte un adevărat coşmar. Bărbatul cu care a trăit mai bine de 20 de ani o ameninţă cu moartea, după ce i-a spus că vrea să divorţeze de el.

Aneta şi Filip Ştefan s-au întâlnit astăzi din nou faţă în faţă, iar de aici la un scandal în toată regula nu a mai fost decât un pas. Femeia a chemat poliţiştii şi le-a spus că fostul soţ o ameninţă cu pistolul „Este sub tratament antidepresiv. Are pistol şi îmi este frică de el. Anul trecut am depus la poliţie o plângere împotriva lui pentru ameninţare. Suntem în divorţ de anul trecut din luna septembrie.

Bărbatul, care  a lucrat timp de 18 ani ca şi poliţist, susţine că este nevinovat „ Atâta femeia cât şi bărbatul au depus la poliţie o plângere unul împotriva altuia pentru ameninţare. Au fost duşi la secţie, iar acum se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate de la ce a pornit scandalul“, a spus Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Oamenii legii au mai stabilit că bărbatul nu deţine armă în urma investigaţilor.

Femeia a declarat că se teme să nu fie împuşcată la fel ca soţa poliţistului Vlădan.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.