Două oltence, vedete la Eurovision

Două oltence, vedete la Eurovision

2.289
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, originară din Caracal şi Ioana Anunţa, din Slatina au fost vedeta la această ediţie a Eurovisionului. Elena va reprezenta România în finala din Azerbaigian, iar Ioana a obţinut locul IV.

 

Vocile oltencelor au cucerit publicul şi juriul. În urma televotului din cadrul concursului Eurovision de sâmbată, slatineanca Ioana Anuţa s-a clasat în primele 4 locuri. Încurajată de numeroşi prieteni şi colegi, Ioana a interpretat piesa “Girls don’t cry” care a obţinut 8 puncte. Elevă în clasa a XI-a la Colegiul Naţional “Radu Greceanu”, Ioana Anuţa a fost impresionată de gestul colegilor, acela de a impărţi pliante, postere şi calendare pe străzile Slatinei, în speranţa că oamenii o vor vota.

Slatineanca spune că este multumită de prestaţia ei şi de rezultatele primite. Aflată pe locul IV, deşi s-a aflat pe 2 pâna în ultimele 5 minute ale televotului, Ioana apreciază părerea juriului şi speră ca la anul să fie ea cea care va reprezenta Romania la Eurovision.

Reprezentanta Romaniei de anul acesta în Azerbaidjan este însă tot o olteancă, Elena Ionescu din Caracal, solista trupei Mandinga.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.