A fi sau a nu fi Ştiinţa!

A fi sau a nu fi Ştiinţa!

342
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Fanii organizaţi ai Universităţii Craiova au programat două acţiuni de protest până în Paşti prin care cer reafilierea echipei la structurile federale şi plecarea actualului patron. În tot acest timp, Adrian Mititelu se arată dispus să sacrifice încă un an din existenţa clubului, continuând lupta în justiţie cu forurile de la Bucureşti în ideea că peste alţi ani, nu se ştie câţi, sub patronajul său, echipa va performa.

 

Gesepiştii şi prosportiştii au apreciat drept ştire de interes general reacţia lui Adrian Mititelu vizavi de bannerul dinamoviştilor „Mitică la brutărie“, prezentată în strânsă corelaţie cu începuturile sale în business. Nouă ne-a scrijelit scoarţa cerebrală declaraţia lui Mititelu privitoare la viitorul echipei, făcută în cadrul emisiunii Fluier final de la Sport Total FM: „Vom pierde şi al doilea sezon, oricum e ca şi pierdut. Noi trebuia să depunem actele pentru licenţiere până pe 31 martie, ceea ce imposibil“.

 

Oraş fără echipă!
Aşadar, nici în sezonul 2012-2013 Universitatea nu va juca, nici în A, nici în B, în C, D ori F. Încă un an fără Ştiinţa. De ce? În limbaj popular, strategia lui Mititelu e clară: e dispus să moară cu federalii de gât până la triumful adevărului său.

Problema e că adevărul său nu e convergent cu cel al suporterilor, în numele cărora, printre altele, joacă, sau mă rog, juca echipa. Asociaţiile fanilor, cele care ţin portavocea sentimentelor alb-albastre ale mulţimii, au cu totul alte obiective: vor fotbal în Craiova jucat de Ştiinţa lor, care în acte e a lui Mititelu.

 

Mitinguri fără sens!
La finalul lui februarie, ultraşii au anunţat două mititnguri de protest având drept obiective centrale potrivit comunicatului lor: „Respingem categoric ideea înfiinţării unei noi echipe a oraşului care să înlocuiască Universitatea Craiova“, „ Cerem FRF şi LPF reafilierea imediată a clubului Universitatea“, „Credem că singura soluţie viabilă este cedarea clubului de către Mititelu către un investitor demn de prestigiul Universităţii“.

Acţiunea fanilor se anunţă din start falimentară, fără sens. Ei merg pe idea, transpusă în slogan: Ştiinţa e numai una! Adică, e echipa condusă de Mititelu. Ori Mititelu a explicat în numeroase rânduri câte milioane peste milioane a investit, e ilogic să le arunce pe apa sâmbetei, că doar e om de afaceri. În plus, a ales deja calea: război total cu FRF şi LPF. Mai mult, a rămas pe cortex fraza lui Mititelu spusă la un post local: „Echipa asta e a mea şi a copiilor copiilor copiilor copiilor mei“.

În acest context, ce sens au mitingurile? Pentru că Ştiinţa oltenilor e din ce în ce mai mult a nu mai fi decât a fi.

 

Sursa: oltenia-sport.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.