Craiovence cercetate de poliţiştii Secţiei 2 pentru furt calificat

Craiovence cercetate de poliţiştii Secţiei 2 pentru furt calificat

288
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În dimineaţa zilei de ieri, 13 martie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie şi jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobil Craiova în timp ce executau serviciul de patrulare au depistat patru persoane care au fost conduse la sediul unităţii de poliţie pentru cercetări.

Astfel, au fost identificate C.LEANA, 34 de ani, S.JENICA, 35 de ani, S.M., de 17 ani şi M.M., de 16 ani, toate din municipiul Craiova.
Din cercetările efectuate în cauză a rezultat faptul că, în noaptea de 12/13.03.2012, craiovencele sustrăseseră din incinta unui Laborator de Mare Putere, 121 contactori electrici din argint şi 200 bobine din Cu-Ni, creând un prejudiciu de aproximativ 10.000 lei.

Poliţiştii au recuperat prejudiciul şi l-au restituit societăţii prejudiciate, pe numele celor în cauză fiind întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

În baza probatoriului administrat C.LEANA şi S.JENICA au fost reţinute şi introduse în arestul inspectoratului pentru 24 de ore, ulterior cele două învinuite au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă. Propunerea organelor de poliţie a fost respinsă, urmând ca învinuitele să fie cercetate în stare de libertate.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.