Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

290
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Dosare penale –
 
Ieri, în jurul orei 13.30, lucrători ai Formaţiunii Rutiere din cadrul Poliţiei oraş Segarcea aflaţi în executarea serviciului l-au depistat pe A.FLORIAN, 36 de ani, din comuna Calopăr în timp ce conducea un autoturism având autorizaţia de circulaţie provizorie expirata.
Lui A.FLORIN poliţiştii i-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice.
 
•  
 
În aceeaşi zi, în jurul orei 18.45, lucrători ai Secţiei 12 Poliţie Rurală Daneţi aflându-se în exercitarea atribuţiunilor de serviciu pe linia supravegherii, îndrumării şi controlul traficului rutier,  în comuna Amarastii de Jos, l-au depistat  pe T.MARIAN, 26 de ani, din localitate  în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere auto pentru nicio categorie de autovehicule.
Totodată, cu prilejul testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spitalul Dăbuleni unde i-au fost recoltate  probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Celui în cauză i-a fost întocmit dosar de cercetare penală şi sunt continuate cercetările în conformitate cu prevederile  O.U.G.195/2002.
 
•  
 
În aceeaşi seară, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova aflaţi în executarea serviciului l-au depistat pe S.C., de 12 ani, din comuna Bucovăț, în timp ce conducea un autoturism aparţinând tatălui, S.CONSTANTIN, 40 ani,  pasager în autoturism, care i-a încredințat autovehiculul spre conducere.
În cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările în conformitate cu prevederile OUG 195/2002.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.