Lia Olguța Vasilescu anunțată oficial candidat la primăria Craiova de Victor Ponta

Lia Olguța Vasilescu anunțată oficial candidat la primăria Craiova de Victor Ponta

384
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Prezent la Craiova , Victor Ponta președintele PSD ,a anunțat drept candidat la primăria Craiova pe Lia Olguța Vasilescu din partea USL.Liderul social democrat s-a arătat convins că Lia Olguța Vasilescu va câștiga alegerile locale în Craiova .

La rândul ei ,senatoarea Lia Olguța Vasilescu a declarat: “Aurică nu mai are nici o șansă “.Și a anunțat șeful de campanie în persoana deputatului Valeriu Zgonea.Anunțul  Olguței Vasilescu cu privire la șeful de campanie a fost tradus de Victor Ponta: ” Să vă traduc ,dacă o să câștige primăria va fi meritul Olguței ,dacă va pierde va fi vinovat Valeriu Zgonea ” .

Preşedintele PSD a revenit după aceea şi a spus că afirmaţia la adresa lui Valeriu Zgonea a fost doar o glumă.

Lia Olguta Vasilescu a anunţat şi  obiectivele principale pe care le are dacă va câştiga alegerile: izolarea termică a blocurilor, apă şi canalizare în toate cartierele craiovene, crearea de locuri de muncă şi construcţia de locuinţe pe modelul Radu Mazăre în Constanţa.

Sursa: ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.