Voicu și Mogoș, acuzați că au încercat să impună atribuirea unei licitații...

Voicu și Mogoș, acuzați că au încercat să impună atribuirea unei licitații de un fost liberal

367
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CRAIOVA. Fostul director al Complexului Energetic Craiova, Ion Diculescu, înregimentat de Partidul Poporului – Dan Diaconescu, a susținut, într-o conferință de presă, faptul că președintele Partidului Național Liberal, organizația  Dolj, și Dan Mogoș, i-ar fi impus să fie de acord cu “trucarea” unei licitații, lucru cu care acesta nu a fost de acord. Acesta a mai spus că imediat a fost destituit din funcție, plecând, la scut timp, și din PNL.

Un fost liberal, devenit între timp “ppdd-ist” cu acte în regulă, îi acuză pe foștii colegi Mihai Voicu și Dan Mogoș că au încercat să îi impună un anume câștigăttor la o licitație. Ion Diculescu spune că în perioada în care era director la Complexul Energetic Craiova, Voicu și Mogoș i-au indicat o societate din București care trebuia să obțină o lucrare.

“Eu le-am spus să se prezinte la licitație, și dacă au oferta cea mai bună vor câștiga. Întotdeauna am fost împotriva băieților deștepți, și acest lucru i-a deranjat pe colegii mei de partid. La scurt timp după ce am refuzat «oferta» pe care mi-o impunea domnii Voicu și Mogoș, am fost schimbat din funcția de director de la Complexul Energetic Craiova”, a declarat Diculescu.

Fostul liberal mai spune că a plecat din partid la un an după toată povestea, pentru că nu “mai puteam sta la aceeași masă cu domnul Voicu. Dânsul lăsa mereu capul în jos când mă vedea”.

Diculescu a mai precizat faptul că “alte persoane de sus” au încercat să îi bage pe gât un buldotanc defect, care în cele din urmă a ajuns la Turceni.

“Știți prea bine ce s-a întâmplat cu directorul de acolo, eu nu am vrut să ies cu cătușe pe mâini.”

 

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.