Liftier concediat pentru că a cerut şpagă la spital

Liftier concediat pentru că a cerut şpagă la spital

430
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Mai mulţi medici, dar şi personal auxiliar de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Olt sunt cercetaţi de comisia de disciplină pentru că ar fi pretins şapgă de la pacienţi în schimbul unor servicii medicale.

 

Ultimul caz este cel al unui liftier acuzat că a luat bani pentru a urca un pacient la etajul IV, ieri. Ruda pacientului a sesizat conducerea spitalului despre acest incident. Managerul Spitalului, Andrei Iordache, a verificat liftierul respectiv şi a observat unele probleme în comportamentul său. În plus, bărbatul a mai fost reclamat de pacienţi pentru fapte asemănătoare, de aceea conducerea unităţii medicale a luat măsuri împotriva sa- I s-a desfăcut contractul de muncă. În prezent, la comisia de disciplină a unităţii medicale se află în lucru şi alte sesizari la adresa unor cadre medicale, acuzate că ar fi cerut bani pacientilor. Managerul spitalului susţine că va lua masuri drastice, dacă cele sesizate se vor adeveri.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.