Angajaţii de la IML Craiova au fost condamnaţi pentru trafic de influenţă

Angajaţii de la IML Craiova au fost condamnaţi pentru trafic de influenţă

456
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CRAIOVA. Magistraţii Tribunalul Dolj l-a condamnat, ieri, pe Cristian Preda, asistentul de la IML Craiova, la un an şi opt luni de închisoare, iar pe Jana Păun – la doi ani şi şase luni de închisoare, acuzaţi de trafic de influenţă. Cei doi  pot face apel împotriva sentinţei date de Tribunalul Dolj.

 

În decembrie 2011, procurori ai Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj au dispus reţinerea asistentului medical de la IML Craiova, Cristian Preda și a Janei Păun, ambii sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de influenţă.

Cristian Preda (asistent medical la Institutul de Medicină Legală Craiova), prin intermediul Janei Păun , a primit contravaloarea sumei de 800 de Euro în schimbul intervenţiei pe care acesta pretindea că o are pe lângă funcţionari cu atribuţii specifice în cadrul instituţiei amintite, pentru obţinerea unei valori a alcoolemiei care să nu mai angajeze răspunderea penală, şi deci, care să-i fie favorabilă într-un dosar penal în care era cercetat G.M.A.

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.