„Hoţi de meserie” introduşi în arestul inspectoratului

„Hoţi de meserie” introduşi în arestul inspectoratului

277
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În noaptea de 15/16.03.2012, în jurul orei 04.30, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 15 Poliţie Rurală Filiaşi aflat în executarea serviciului de patrulare a observat un tânăr care la vederea poliţiştilor a avut un comportament suspect.

Cel în cauză a fost identificat ca fiind vorba despre T.D., de 17 ani, din Filiaşi, iar cu prilejul controlului bagajelor au fost identificate mai multe deşeuri  din cupru şi cabluri electrice din acelaşi material. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că acestea fuseseră sustrase de către minor cu puţin timp înainte din curtea  părţii vătămate N.NICOLAE, 57 de ani, din comuna Argetoaia.

Prejudiciul cauzat în valoarea de aproximativ 1.000 lei a fost recuperat şi restituit părţii vătămate, pe numele său fiind întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

La data de 16.03.2012, în baza probatoriului administrat suspectul a fost prezentat Judecătoriei Filiaşi cu  propunere de arestare preventivă, instanţa emiţând pe numele acestuia mandat de arestare preventiva pe o perioada de 18 zile pentru comiterea infracţiunii de furt.

 

 

Vineri, 16.03.2012, lucrători ai Secţiei 13 Poliţie Rurală Segarcea s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în noaptea de 09/10.03.2012, P.MĂDĂLIN, 21 de ani, din comuna Drănic  a pătruns prin escaladare în curtea locuinţei lui V.CARMINA, 34 de ani, din aceeaşi localitate de unde a sustras diverse bunuri.

Din primele cercetări a rezultat faptul că suspectul, P.MĂDĂLIN, prin tăierea lacătelor a intrat în beci de unde a sustras 120 l ţuică şi un cazan din aramă pentru fabricat ţuica, cu o capacitate de 50 litri, cu toate piesele componente ale acestuia, cauzând un prejudiciu total în cuantum de 3.700 lei.

Faţă de acesta s-a început urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat în formă continuată, în baza probatoriului administrat fiind reținut pe o perioadă de 24 de ore, ulterior magistraţii Judecătoriei Segarcea emiţând mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.