Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

236
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

DOSARE PENALE – infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

În noaptea de 18/19.03.2012, în jurul orei 01:30, în Calafat, un echipaj de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Calafat l-au depistat în trafic pe Ţ.AUREL, 26 de ani, din localitate, în timp ce conducea o autoutilitară fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
Ţ.AUREL a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii au întocmit pe numele celui în cauză dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ieri, 18 martie a.c., în jurul orei 16.30, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova aflaţi în executarea serviciului de supraveghere şi control al traficului rutier l-au depistat pe V.DORU, 35 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză poliţiştii rutieri au întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile OUG 195/2002.


În noaptea de 18/19.03.2012, în jurul orei 00.30, agenţi ai Biroului Rutier Craiova aflaţi în executarea serviciului ,pe Aleea 1 Castanilor, l-au depistat pe T.TIBERIUS, 37 de ani, 37 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Lui T.TIBERIUS i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele său poliţiştii întocmind dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile OUG 195/2002R.

În noaptea de 18/19.03.2012, în jurul orei 02.30, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie şi jandarmi din cadrul GJMb Craiova în timp ce se aflau în serviciul de patrulare, str. Dr. Victor Gomoiu, l-au depistat pe D.CRISTIAN, 29 de ani, din comuna Tunari, judeţul Ilfov, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie alcoolică de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar pe numele său a fost întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile OUG 195/2002R.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.