Craiovean retinut pentru talharie

Craiovean retinut pentru talharie

267
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii Secţiei 1 au reţinut pentru 24 de ore un craiovean suspectat de comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi violare de domiciliu
 
În dimineaţa zilei de ieri, în jurul orei 08.30, poliţiştii craioveni au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către I.TRAIAN cu privire la faptul că vecinul său C.FIRMILIAN, din Craiova, a surprins în curtea locuinţei sale un bărbat care în momentul în care a fost depistat a reuşit să părăsească în fugă locul faptei.
La faţa locului s-a deplasat echipa de cercetare constituită la nivelul Secţiei 1 Poliţie Craiova, iar din primele cercetări a rezultat faptul că suspectul a pătruns în locuinţa părţii vătămate de unde a sustras o plachetă din metal, în valoare de 600 lei.
Prin extinderea cercetărilor şi în urma activităţilor specifice întreprinse de către poliţişti a fost identificat făptuitorul ca fiind L.SALVADOR, 32 de ani, din Craiova.
Pe numele acestuia a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de violare de domiciliu şi tâlhărie, iar în baza probatoriului administrat a fost începută urmărirea penală împotriva lui L.SALVADOR, confirmată de procuror şi s-a dispus măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pe timp de 24 ore, fiind introdus în arestul IPJ Dolj.
Astăzi, suspectul urmează să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.