Târgu-Jiu: I-a ameninţat cu un cuţit, după care a plecat

Târgu-Jiu: I-a ameninţat cu un cuţit, după care a plecat

255
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

DOSAR PENAL PENTRU PORT ILEGAL DE CUŢIT

În noaptea de 20.03.2012, orele 00:11, Poliţia municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin 112 de către un tânăr de 25 ani, despre faptul că în timp ce se deplasa cu autoturismul condus de către prietena sa, pe str. Victoriei, la intersecţia cu str. 30 Decembrie, un bărbat i-a ameninţat cu un cuţit, după care a plecat pe strada Victoriei spre centru.

Urmare a sesizării la faţa locului s-a deplasat o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiului Târgu-Jiu şi luptători ai Serviciului de Intervenţie Rapidă.

Suspectul a fost depistat pe str. Victoriei. La controlul corporal efectuat, asupra suspectului identificat ca fiind R.E., de 23 ani, din comuna Drăguţeşti, a fost găsit un cuţit tip briceag, cu lama de 10 cm. „Arma albă” a fost indisponibilizată, iar suspectul a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri.

Întrucât apelantul nu dorit să formuleze plângere penală împotriva făptuitorului pentru infracţiunea de ameninţare, poliţiştii au întocmit pe numele lui R.E., dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a cuţitului, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 2, pct. 1, din Legea nr. 61/1991, republicată.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.