Învăţământ / Muzicienii de la Liceul de Artă, pe podiumul concursurilor naţionale

Învăţământ / Muzicienii de la Liceul de Artă, pe podiumul concursurilor naţionale

452
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Elevii Liceului de Arta „Marin Sorescu” din Craiova au fost în week-end la înălţime. Au participat la două competiţii naţionale de la care s-au întors cu premii.

Astfel, corul şcolii a obţinut premiul I la concursul naţional de la Bucureşti, iar instrumentiştii au făcut performanţă la olimpiada zonală de la Piteşti. Nouă din cei 24 de instrumentişti au reuşit să se califice la faza naţională, după ce au concurat cu elevi din judeţele Olt, Mehedinţi, Gorj, Vâlcea şi Argeş.

Performanţa a fost atinsă la pian de Ştefan Preduleac clasa a IV-a, Andrei Mihai Surdu clasa a VII-a, Ruxandra Elena Luţan – clasa a VIII-a;  la vioară de Rebeca Mihaela Samson – clasa a III-a, Ioana Victoria Nedelcu – clasa a IV-a, Alexandra Maria Albeanu – clasa a VII-a, la percuţie Vlad Ştefan Neamţu clasa a VI-a, Eduard Vârtopeanu – clasa a V-a şi la clarinet  Eduard George Cotoianu – clasa a VII-a.  Faza naţională se va derula în perioada 5-7 la Liceul „Dinu Lipatti” din Bucureşti.

Anca Vespas



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.