Doljeni cercetaţi pentru furt calificat şi tăinuire

Doljeni cercetaţi pentru furt calificat şi tăinuire

283
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La data de 08.03.2012, lucrători ai Poliţiei Calafat au fost sesizaţi de către T.ADRIAN, 43 de ani, din localitate cu privire la faptul că, în noaptea de 07/08.03.2012, persoane necunoscute au pătruns într-o magazie a Companiei de Apă Oltenia – Centrul Operaţional Calafat de unde au sustras mai multe bunuri, prejudiciul fiind de 12.000 lei.
Ca urmare a cercetărilor efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Calafat în cauză, ieri, 20.03.2012, au fost identificaţi făptuitorii ca fiind vorba despre: M.COSMIN şi R.IONEL, ambii de 21 de ani, din municipiul Calafat.
Bunurile sustrase au fost valorificate de către cei doi, totodată stabilindu-se faptul că aceştia au fost ajutaţi de către Ş.CĂLIN, 18 ani şi S.SORIN, 22 de ani, din aceeaşi localitate.
Cercetările sunt continuate cu suspecţii în stare de libertate, faţă de M.COSMIN şi R.IONEL pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, iar pentru Ş.CĂLIN şi S.SORIN pentru comiterea infracţiunii de tăinuire. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.