Dolj: Accidente de circulaţie

Dolj: Accidente de circulaţie

1.105
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Accidente de circulaţie

În dimineaţa zilei de ieri, în jurul orei 07.45, pe D.N. 65, în afara localităţii Pieleşti, în timp ce F.CRISTIAN, 29 de ani, din Craiova conducea un autoturism, din direcţia Balş către Craiova, nu a adaptat viteza de deplasare în curbă la dreapta şi a lovit un cap de pod din beton, răsturnându-se.
În urma accidentului rezultat rănirea gravă a conducătorului auto care a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova pentru investigaţii medicale

În aceeaşi zi, în jurul orei 17.15, pe D.N. 6B, în localitatea Goieşti, D.LUDOVIC, 47 de ani, din comuna Goieşti, judeţul Dolj în timp ce conducea un autoturism, din direcţia Craiova către Melineşti, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers către stânga cu intenţia de intra în curtea domiciliului său şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din sens opus de către C.IRINEL, 27 de ani, din comuna Cruşeţ, judeţul Gorj.
Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto C.IRINEL care a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova. Pe numele lui D.LUDOVIC a fost întocmit dosar de cercetare penală şi sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.