Eşec clar în faţa primei clasate CS Municipal Târgovişte, 61–87

Eşec clar în faţa primei clasate CS Municipal Târgovişte, 61–87

325
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Baschetbalistele craiovene n-au avut nicio şansă în faţa liderului campionatului, CS Municipal Târgovişte, 61–87 ( 17–24, 13–25; 10–21, 21–17).

 

Cu mari probleme de lot, SCM a opus o rezistenţă fragilă în faţa formaţiei din Târgovişte, lucru recunoscut şi de tehnicianul Liviu Manea. Acesta a declarat că importantă este recuperarea jucătoarelor pentru meciul din play-off cu Aradul: „Un meci greu,un joc împotriva primei clasate în campionatul senioarelor, favorită la cîştigarea titlului naţional în acest an. Noi am jucat doar în 5 jucătoare. Din păcate avem multe probleme de lot, cu multe fete accidentate. Urmează ultimul duel din sezonul regulat, la Satu-Mare, înainte de startul play-off-ului. După meciul de sâmbătă vom avea o pauză competiţională, până pe 5 aprilie. Apoi, start în play-off, unde vom întâlni echipa din Arad.” Antrenorul SCM-ului le-a utilizat în meciul cu liderul pe: Brandie Hoskins – 28 p, Elsara Beatrice Greer – 16 p, Carla Donette Bartee – 11 p, Irina Borş – 4p, Janina Maria Simionca – 2 p.

Radu Ştefan



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.