Fanii Ştiinţei încep seria protestelor la Sibiu

Fanii Ştiinţei încep seria protestelor la Sibiu

325
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Blue Angels, Asociaţia Suporterilor Universităţii din Sibiu, Vâlcea şi Gorj,  va organiza un miting mâine seară, de la ora 19, pentru a-şi arăta susţinerea faţă de culorile alb-albastre.

 

Ţinta principală a fanilor Craiovei va fi conducerea Federaţiei Române de Fotbal, pe care aceştia o consideră responsabilă de dispariţia echipei.”De 8 luni de zile nu mai avem linişte şi sufletul ne plânge, sătui şi scârbiţi de abuzurile unor mitocani din fotbalul românesc care şi-au bătut joc de milioane de suporteri. Dorim pe această cale să arătăm că ne pasă şi să protestăm faţă de decizia Frf, ilegală şi abuzivă, de a desfinţa echipa noastră de suflet”, au anunţat susţinătorii Ştiinţei într-un comunicat. O parte dintre membrii grupării Blue Angels vor fi prezenţi sâmbătă şi în capitală, la mitingul din Piaţa Victoriei împotriva şefilor fotbalului autohton, dar şi a ultimului patron al Universităţii.




Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.