Suporterii Ştiinţei, bătuţi în Bucureşti

Suporterii Ştiinţei, bătuţi în Bucureşti

475
12
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Peste 100 de fani ai Universităţii Craiova au plecat în această dimineaţă în Bucureşti, unde vor organiza un miting în Piaţa Victoria. Vizaţii sunt Mircea Sndu, Mitică Dragmir, dar şi Adrian Mititelu.

Update 18.40 Suporterii s-au mutat in Piata Revolutiei

Florin Andrei presedintele asociatiei de suporteri romani: Dialogul nostru cu fortele de ordine se rezuma doar la tunurile de gaze.

Suporterii veniti din Craiova au fost obligati sa plece la autocare si sa se intoarca acasa.

 

UPDATE 17:25 Violenţele continuă în Piaţa Victoriei. Jandarmii l-au bruscat pe fotoreporterul Gazetei Sporturilor prezent la faţa locului, Cristi Preda, care se apropiase să imortalizeze încleştarea dintre suporteri şi forţele de ordine. Chiar şi oamenii care n-au nimic de-a face cu protestul sunt împiedicaţi de jandarmi să traverseze strada şi sunt abordaţi cu agresivitate de forţele de ordine.

UPDATE 17:20 Jandarmii au blocat trecerea de pietoni şi nu-i lasă pe cei din Piaţă să traverseze strada.

UPDATE 17:05 Suporterii care au intrat pe mâna forţelor de ordine au fost bătuţi crunt de aceştia. Până la a fi băgaţi în dube, fanii erau loviţi cu sălbăticie de jandarmi. Cei care au fugit din Piaţa Victoriei vor să continue protestele în Piaţa Universităţii.

UPDATE 16:55  Suporterii s-au luat la bătaie cu jandarmii, iar aceştia au ripostat cu gaze lacrimogene. Cîţiva dintre cei prezenţi la protestul “Ştiinţa nu moare” au fost reţinuţi. Jandarmii vor evacua zona. Protestul nu a durat nici o oră, fanii au fugit care încotro a apucat.

UPDATE 16.00 Aproximativ 1.000 de suporteri protestează la această oră în Piaţa Victoriei împotriva lui Sandu şi Dragomir, la mitingul numit “Ştiinţa nu moare” . Cea mai mare parte sînt veniţi dinCraiova, dar sînt şi membri ai galeriilor de laSteaua şi Dinamo.

Sursa: gsp.ro

 

Suporterii susţin că mitingul se va intitula „Ştiinţa nu moare“. Ultraşii susţin că s-au săturat să nu fie băgaţi în seamă de nimeni şi vor să facă ceva pentru a avea din nou echipa lor de suflet „Vin şi cei de la Steaua din AISS, vin şi rapidiştii din tribuna a II-a, Dinamo, Petrolul, Poli Timisoara şi mulţi alţii din ASR”, a declat Gabi Blondu, unul dintre liderii suporterilor Craiovei.

Sandu şi Mitică cercetaţi de DNA

Adrian Mititelu nu se lasă de capul lui Mircea Sandu şi Mitică Dragomir. El le-a făcut plângere la DNA, iar acum cei doi sunt cercetaţi pentru abuz în serviciu.  Mititelu acuza Comitetul executiv al FRF ca a dezafiliat abuziv Universitatea Craiova.

Fanii olteni au declarat că vor scanda lozinnci împotriva lui Mircea Sandu şi Mitică Dragomir, dar că nu îl vor uita nici pe Adrian Mititelu cu care sunt în război.

Andrei Vasilescu



12 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    755

    Jandarmii sunt niste gandaci imputit. EI NU SUNT PUSI SA APERE POPULATIA> este doar o iluzie. INREALITATE EI APARA MAFIA OLIGARHICA. HUooo gandacilor cu cine va conduce cu tot.

  2. #2
    Senior Member
    Data de inscriere
     11-04-2008
    Locatie
     Nord , Craiova
    Mesaje
    879

    jandarmi borati

  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     19-01-2007
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    33

    COMUNISMUL e in floare,JANDARMII sunt niste sclavi care actioneaza la comanda….LASA-TI fratilor oamenii sa isi faca protestu…nu s-au dus acolo la cersit sau furat.urat din partea lor….FORZA STIINA…sper sa revenim si noi pe prima scena fotbalistica ptr k tare greu imi e sa ma uit la tv si sa nu vad STIINTA mea draga

  4. #4
    Racer
    Data de inscriere
     22-12-2007
    Locatie
     Niciodata Stabil
    Mesaje
    1018

    jamdarmi imputiti se putea sa nu cotogeasca ei pe cineva.

  5. #5
    Member
    Data de inscriere
     24-07-2006
    Mesaje
    133

    ar trebuii dati in judecata , de toti suporterii batuti . este un miting autorizat , nu au avut scandari jignitoare , nu acte de violenta . In schimb jandarmeria reactioneaza numai cu violenta , cineva trebe sa indrepte lucrurile la jandarmerie . Cineva sa ia masuri . Hooliganii sunteti voi ( jandarmeria)

  6. #6
    0-day Member
    Data de inscriere
     19-03-2012
    Mesaje
    2

    Intr-o buna zi, copiii lor o sa o muste si mai rau… si se mai mira cand isi ia cate o caramida in cap cum a luat ala de la cluj… bine a patit!

  7. #7
    MFD
    De-al casei
    Data de inscriere
     12-11-2010
    Mesaje
    464

    acum toti ii criticati da inainte cand erau protestele in tara si bateau aiurea lumea le tineati apararea ….. jegosii se cred mari smecheri ca sunt jandarmi obositii

  8. #8
    Member
    Data de inscriere
     18-07-2009
    Mesaje
    116

    Comunismul in floare

  9. #9
    Junior
    Data de inscriere
     22-01-2011
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    63

    „Stiinta nu moare” …( Mitica si Sandu) „Angajam lunetist”

    Noi ne pastram credinta in inimi langa Stiinta Si sangele fierbinte din Lapus in CraiovitaIesim din cartiere in zgomot de mortiere Mirosua€™ de asfalt si bassua€™ in portiere.......Fortza Stiinta
  10. #10
    Senior Member
    Data de inscriere
     26-03-2010
    Mesaje
    882

    „nu ai nici o meserie dute la ……..” pur si simplu e imposibil de gresit raspunsul ..ce sa le ceri la descultii astia ? doar sunt platiti sa bata oamenii simpli si sa i linga in dos pe tigani . Vai mama lor de fomisti

  11. #11
    0-day Member
    Data de inscriere
     23-03-2012
    Mesaje
    1

    Ce va plangeti? Nu ii votati voi pe cei de la Bucuresti, UNPR si PDL, iar la locale ii votati pe oamenii lor ,adica pe Solomon?!?!?!?
    Ce Jandarmerie vrei sa ai si democratie cand tu votezi cu PDL, PSD ,care cara dupa ei UNPR, PP-Diaconescu si alte panarame ??
    Sarmale, alcool, galeti si ulei…

  12. #12
    De-al casei
    Data de inscriere
     02-01-2010
    Locatie
     L.A.
    Mesaje
    396

    nenorocitii dracu de jandarmi

    To succeed in the world it is not enough to be stupid, you must also be well-mannered Voltaire...

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.