Craiova: Cristian Diaconescu despre cazul Boldea

Craiova: Cristian Diaconescu despre cazul Boldea

355
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cristian Diaconescu, prezent sâmbătă la întâlnirea regională a UNPR, la Craiova, a declarat că „obligaţiile legale ale Ministerului de Externe sunt cele de a primi elementele din mandatele de urmărire şi de a le comunica statelor”.

„Obligaţiile legale ale Ministerului de Externe sunt cele de a primi elementele din mandatele de urmărire şi de a le comunica statelor în cauză pentru ca aceste state să ia măsurile interne pe care le au în vedere. Este o legislaţie foarte clară”, a declarat Cristian Diaconescu.

Întrebat de jurnalişti dacă consideră că Mihail Boldea se va întoarce în ţară de bunăvoie, ministrul de Externe a spus că nu vrea să facă comentarii.

„Eu cred că avem, din punctul de vedere al politicii externe, chestiuni mult mai importante decât această situaţie. Acesta este punctul meu de vedere. Sunt în politica externă lucruri extrem de complicate în acest moment şi vă sunt recunoscător pentru interesul dumneavoastră pentru ele„, a mai spus Diaconescu.

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.