Trei doljeni suspectaţi de comiterea unor furturi au fost reţinuţi în baza...

Trei doljeni suspectaţi de comiterea unor furturi au fost reţinuţi în baza mandatelor de arestare preventivă

264
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza


În continuarea cercetărilor efectuate într-o cauză penală de către lucrători de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Calafat au fost identificaţi şi conduşi pentru la sediul unităţii pentru cercetări: S.I., de 17 ani, R.ION, 62 de ani, S.IONEL, 36 de ani, din Calafat şi  P.DORU, 46 de ani, din comuna Brădeşti, jud. Gorj.

Din investigaţiile oamenilor legii a rezultat faptul că aceştia în perioada noiembrie 2011 – ianuarie 2012, împreună cu alţi patru învinuiţi                            ( C.GHEORGHE, S.OPRICĂ, S.PETRICĂ, S.SORIN), în prezent arestaţi preventiv într-o altă cauză penală, au tăiat şi sustras o conductă metalică de la ferma piscicolă Cetate.

În aceeaşi perioadă au mai tăiat şi sustras patru recipiente tip hidrofor din componenţa staţiilor de irigat Unirea şi Poiana Mare, prejudiciul total fiind de 188.350 lei.

În baza probatoriului administrat de poliţişti S.I., R.ION şi  P.DORU  au fost prezentaţi Judecătoriei Calafat care le-a emis mandate de arestare preventivă pentru 19 zile şi respectiv 29 zile, fiind introduşi în arestul I.P.J. Dolj. În aceeaşi cauză pe numele lui S.IONEL, care se sustrage urmăririi penale, i-a fost emis mandat de arestare preventivă pe 30 zile, în lipsă.

Cercetările continuă pentru prinderea şi încarcerarea acestuia, totodată urmărindu-se documentarea activităţii infracţionale a celor în cauză.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.