Jandarmii au fost cei care au pornit evenimentele în piață!

Jandarmii au fost cei care au pornit evenimentele în piață!

405
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

“Jandarmii au fost cei care au pornit evenimentele în piață! “/VIDEO

Principalii organizatori ai mitingului de susținere a Universității Craiova au ținut să facă precizări vizavi de protestul organizat sâmbătă, la București. Suporterii alb-albaștri susțin că forțele de ordine au pornit toată nebunia la locul protestelor.

Liderii galeriei Universitatea Craiova spun că au dorit un protest pașnic la București, precizând că forțele de ordine au foste cele care au făcut ca manifestarea să degenereze.
“Am militat pentru un miting pașnic. Au sosit și alte categorii de oameni, care au solidarizat cu noi. Erau acolo și oameni care protestează pentru Roșia Montana. La un moment dat a pornit un slogan politic, cu care noi nu am fost de acord. Se striga Pleacă Traiane! iar jandarmii au dat drumul la gaz, motivând că acolo se consumau băuturi alcoolice”, spune Gabriel Târcă, cunoscut ca și Gabi Blondu.
Vizavi de intervenția în forță, reprezentanții suporterilor craioveni susțin că victimele protestului de sâmbătă intenționează să obțină certificate medico-legale, pe care le vor folosi în instanță.
Nu i-a sponsorizat nimeni
Vizavi de acuzația venită din partea finanțatorului Universității Craiova cum că primarul Antonie Solomon ar fi sponsorizat deplasarea ultrașilor la București, Gabi Blondu spune că nimeni nu are niciun amestec cu acest eveniment.
“Nu ne-a sponsorizat nici Mititelu, nici Solomon. Este dragostea noastră pentru Universitatea Craiova, mai mare decât orice nemulțumire socială”, au mai spus liderii de galerie.
Următoare acțiune de protest va avea loc la Craiova, în data de 6 aprilie.

Sursa: oradedolj.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     29-11-2008
    Mesaje
    63

    Avem suporteri, ne mai trebuie echipa !!!

  2. #2
    Racer
    Data de inscriere
     22-12-2007
    Locatie
     Niciodata Stabil
    Mesaje
    1031

    Sa ne strangem cat mai multi in craiova poate vom conta macar 1%

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.