IOB Balş-Craiova Maxima, un „remember” cu 1.500 de spectatori

IOB Balş-Craiova Maxima, un „remember” cu 1.500 de spectatori

674
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Steagurile alb-albastre au fluturat fără oprire pe stadionul Balş, lucru care i-a făcut pe oaspeţi să se simtă ca acasă. Mai multe versiuni ale imnului Craiovei au fost intonate înainte de începerea meciului, dar şi între cele două reprize. Nume celebre din istoria Craiovei au coborât în iarbă şi au încercat să-şi demonstreze atât lor cât şi celor care au trăit cu sufletul la gură fiecare partidă disputată în frumoşii ani în care Craiova Maxima era o echipă cu care toţi se mândreau. Echipa Craiova Maxima a fost îndeaproape urmărită de pe banca tehnică de Sorin Cârţu, în amintirea frumoşilor ani ai Ştiinţei din Bănie.

 

Meciul a fost pornit în forţă de oaspeţi, care au deschis scorul în minutul cinci prin Sava, care a reuşit o execuţie de clasă în stânga portarului, mingea atingând bara laterală. Scorul a fost majorat două minute mai târziu, printr-o execuţie cu boltă a lui Săndoi de la 30 de metri de poartă, care nu i-a dat nicio şansă portarului Bănică. Golul de 3-0 pentru oaspeţi a venit în minutul 12, prin Ciurea, care a lobat peste portarul gazdelor din şase metri. După pauză, IOB Balş a dat semne că are, totuşi, puterea de a reduce din diferenţă, iar după două ocazii importante la poarta lui Dumitru, elevii lui Negrilă au reuşit să înscrie golul de 3-1prin Raţă, în urma unei lovituri de la unsprezece metri care a fost respinsă în două rânduri de apărarea Ştiinţei. Golul de 4-1 a fost înscris de Cristescu, care a reuşit să înscrie după ce a rămas singur cu portarul echipei adverse. Craiovenii aveau să majoreze la 5-1 printr-un şut de la 25 de metri al lui Cristescu. Gazdele au mai înscris o dată prin Popa, care a şutat plasat fără a-i da vreo şansă portarului formaţiei oaspete, ultima reuşită revenindu-i lui Săndoi, după ce a scăpat singur cu portarul.

„Aştept de mult timp acest moment, a fost o plăcere pentru mine să aud din nou imnul Craiovei răsunând pe un stadion, şi cu atât mai mult să văd pe stadionul din oraşul meu. A fost o onoare să revăd jucătorii care m-au făcut fericit mulţi ani prin rezultatele obţinute”, declară Marin Dima, unul dintre cei mai înfocaţi suporteri ai Ştiinţei care, din simpatie pentru formaţia sa preferată, şi-a vopsit casa în culorile alb-albastru.

 

Imnul Craiovei a putut fi auzit de la el de acasă, deoarece Dima locuieşte la câteva sute de metri de stadion.

 

„M-am bucurat să văd toată echipa strânsă la un loc, am retrăit parcă rezultatele obţinute cu băieţii de-a lungul timpului”, a declarat Sorin Cârţu, fost atacant al Universităţii Craiova.

 

IOB Balş: Bănică, Antonie, Amaralu, Vlăduţ, Mic, Fumureanu, Bălşeanu, Boacă, Albăstroi, Năstase, Ştefan. Au mai evoluat: Tudor, Olteanu, Prunaru, Popa, Raţă. Au marcat: Raţă, Popa. Antrenor: Nicu Negrilă.


Craiova Maxima:
Dumitru, Cojocaru, Iliescu, Tilihoi, Mohora, Cristescu, Săndoi, Ciurea, Sava, Bica, Donose. Au mai evoluat: Ciupitu, Vancea, Florescu, Ungureanu. Au marcat: Sava, Săndoi, Ciurea (2), Cristescu (2). Antrenor: Sorin Cârţu. Partida a fost arbitrată de Cincă, Stoica şi Costache.

 

Sursa: gazetanoua.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.