Activităţile de morărit – panificaţie verificate de poliţişti

Activităţile de morărit – panificaţie verificate de poliţişti

289
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 
​Ieri, 31 martie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor împreună cu lucrători din cadrul structurilor de poliţie din Calafat, Băileşti, Segarcea, Filiaşi şi Biroului Poliţiei Rutiere Craiova, precum şi cu sprijinul mai multor specialişti ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Dolj, au organizat şi executat o acţiune în judeţul Dolj pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de evaziune fiscală din domeniul „morărit – panificaţie”.
​În cadrul activităţilor desfăşurate au fost verificate 10 societăţi comerciale verificate şi 12 mijloace de transport verificate în trafic. Cu această ocazie au fost constatate 12 abateri de natură contravenţională pentru care au fost aplicate sancţiuni în sumă de 72.000 lei în conformitate cu prevederile Legii 12/1990.
Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii au dispus confiscarea a 5300 Kg făină; 921pâini; 1780 kg tărâţe şi 7,5  kg drojdie, valoarea totală a mărfurilor confiscate fiind de aproximativ 8.324 lei.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.