„Copii în vizită la ISU Olt”

„Copii în vizită la ISU Olt”

313
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În cadrul programului „Şcoala Altfel” care se desfăşoră în perioada 02-06.04.2012, la nivel naţional, aproximativ 200 de elevi de la Şcolile Eugen Ionescu, Constantin Brâncoveanu şi Colegiul Naţional Vocaţional „Nicolae Titulescu” din Slatina au făcut o vizită pompierilor olteni pentru a vedea cum se pregătesc aceştia şi cum intervin în cazul producerii unor situaţii de urgenţă.
Copiilor le-au fost prezentate autospecialele pentru stingerea incendiilor, autospecialele din dotarea SMURD Slatina (ambulanţă şi descarcerare), bărcile pentru salvare şi au fost organizate o serie de exerciţii demonstrative ( stingerea unui incendiu la tava, traversarea în viteză a bârnei, lucrul cu tunul din dotarea autospecialelor). Cel mai aşteptat moment pentru cei mici a fost întâlnirea sau pentru o parte dintre ei, reîntâlnirea cu Mera, căţeluşa ciobănesc german specializată în cautare-salvare urbană, pe care toţi copii au dorit să o mângâie măcar o dată.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.